Učitel úchyl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8851
17.5.21 18:18
@Kelsey píše:
To bránilo matce nebo vice rodičům, aby se situace řešila dávno v ředitelně? Ve škole se celou dobu fungovalo. I vedení bylo běžně přítomno. Kdyby šlo o takovou situaci, tak to rodič řeší v ředitelně hned a ne po x měsících na EM.

Kdyby to řešila hned, tak by byla špatná, že s takovým závažným obviněním bezmyšlenkovitě hned ničí učiteli pověst, když to neřešila v době, kdy škola nebyla a nevěděla tedy zda se situace opakuje a skutečně si to dcera jen špatně nevyložila, tak je to taky špatně. Mě to tady fakt baví :mrgreen:
Btw, fakt ne všude se řeší nějaký zákaz převlékání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
17.5.21 18:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem bych vás chtěla upozornit, že vážně nejsem troll. Prosím nechte si to od cesty a kdo si to myslí ať radši nereaguje vůbec, opravdu se kvůli tomu trápím a nevím jak dceři pomoct.

Moje dcera chodí do 8.třídy a je jí 14 let. Mají jednoho konkrétního učitele na tělocvik a chemii. Mají ho od 6.třídy, to byl ještě docela v pohodě. Problém začal nějak od 7.třídy, kdy dcera a vlastně holky ze třídy celkově začínaly více dospívat, nejvíce to začlo od lyžáku. Učitel se pořád na dceru díval a často jim prý chodil do pokoje kde dcera byla a jen tak se ptal jak se mají, teda díval se vždy na dceru (do jiných pokojů tak prý vůbec nechodil). To jsem ještě dceři po příjezdu domů říkala, že třeba se jí to jen zdálo. Ale teď už jí věřím.

Ve škole po dceři doslova jede, ale dělá to tak i ostatním žákyním, ale nejvíce dceři. Třeba když byla u tabule tak za ní šel a řekl jí ať se podívá na tyhle prvky, že jsou špatně a rukou jí chytl za zadek. Jako vrchol mi připadá i to, že holkám chodí do šatny, když se převlékají na tv a sleduje je a pak vždy si jakože pro něco jde, ale zpět jde s prázdnou (šatna je propojena s věcmi do tv- balóny, švihadla…) Holky si vždy volá k tabuli při zkoušení a prohlíží si je a klukům řekne ať zůstanou sedět. Hezkým holkám dává lepší známky. Jednou nechal dceru rozdat papíry a pak když je pokládala na jeho stůl tak se musela nahnout a on se jí prý díval na zadek (on chodil po třídě, to že se koukal dceři řekly spolužačky)

Učitel je asi 47 letý plešatý chlap a slizoun už od pohledu.
Holky fakt nevím co dělat, nevím jak dceři pomoct, pořád si mi na to stěžuje. Holky už to říkaly třídní učitelce ta jim nevěřila a řekla, že nemají žádné důkazy.
Nejradši bych šla za ředitelkou, ale nemám žádný důkaz, takže by mi vůbec nemusela věřit. Máte někdo podobnou zkušenost, holky nevíte co mám dělat, dceři je to fakt nepříjemné. Teď jak začali zase chodit do školy tak učitelovo chování opět pokračuje. Omlouvám se za slohovku. Díky za každou radu.
A prosím vážně nepište, že jsem troll, to je tady dost oblíbené někomu psát, ale to mi nepomůže.

Jen pár postřehů. Je zajímavá kombinace TV a chemii. Já na zš i sš zažil, že od 2. stupně měl kluky učitel - chlap a holky učitelka. Učitel jim chodil do šatny nebo do pokoje na lyžáku. Já jako kluk zas zažil, že nám tam chodila učitelka. Do toho pokoje. Do šaten na tělocvik ne, ale co by viděla? Do trenek a tílka jsme byli všichni oblečení z domova. Zato jsem od učitelky na zš zažil jak na návštěvu na WC, tak i do sprch. Na WC zkontrolovala, že jiný kluk tam opravdu močí, asi že nedělá nic nemravného. Do sprch jsem tehdy zamkl, pak jsem odemkl a plácla mě přes záda, neb jsem jí poslal do pr…e. Pak jsem se musel omlouvat, že jsem myslel, že to není učitelka ale nějaká holka. V ozdravovně ve sprchách byl dozor, vychovatelky dohlížely i na kluky v devítce při sprchování. Kluci mi pak nadávali, šel jsem dovnitř a nechal otevřené dveře. Mohly tam vidět holky, které čekaly, až bude volno. Ve filmu Marian jsou vidět vychovatelky, jak kontrolují kluky při sprchování, tam ovšem byli až do 18 let.
Ale souhlasím, pokud by učitel vešel holkám do sprch, buď ho zavřou, nebo popotahování od policie, psychologického a sexuologického vyšetření, psychiatrie atd. U učitelky je ovšem normální, že bude dohlížet na kluky ve sprše.

Celý dojemný příběh je ještě dokreslený tím, že on je slizský, plešatý asi 47 letý. Já neumím hádat věk tak přesně. A někdo může za to, že má méně vlasů. Je to i můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8851
17.5.21 18:25
@karinka píše:
Jak se chovame my, tak se budou chovat i nase deti. Kdyz ti neco naridii tvuj sef, tak taky se budes chovat podle sebe a nebudes respektovat jeho narizeni? Zakon, at je jakkoliv spatny, se musi taky dodrzovat

Když mi něco nařídí můj šéf a myslím si o tom, že je to blbost, tak mu to řeknu. Následuje konstruktivní debata, buď zjistím, že měl pravdu, nebo zjistí on, že mám pravdu já :nevim:
Nemám problém s tím, když moje děti budou používat mozek a kritické myšlení, ani s tím, když nebudou slepě poslouchat kdejakou pochybnou autoritu zneužívající jejich subordinace k manipulaci. Pokud na škole ohýbají nařízení tak, aby děti mohly aspoň venku normálně sportovat, nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
17.5.21 18:26
@stinga píše:
tak do škol chodí tolik kontrol z hygieny, že by si to těžko dovolili - šatny jsou zakázané, tělocvik buď venku nebo jsou preferované procházky,
takže troll se usvědčuje čím dál víc

nemusi byt kontrola hygieny, staci, aby neco reklo doma jedno decko a veze se to. Ted se vsechno dodrzuje uplne nafest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.5.21 18:29
@Náhodný host píše:
Velmi přesně napsané.

Hodiny TV byly venku do října, než se školy zavřely. V prosinci, když byly děti ve škole rotačně, hodiny TV byly dočasně zrušeny. Nyní je TV venku, při špatném počasí jsou děti ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
17.5.21 18:30
@matkabagristy píše:
nemusi byt kontrola hygieny, staci, aby neco reklo doma jedno decko a veze se to. Ted se vsechno dodrzuje uplne nafest

Pravdivá je jedna věc, že když dívka na 2. st. zš obviní učitele, tak jeho čekají veliké problémy. Takových případů bylo více, stejně jako falešných obvinění vůči vlastnímu otci. Muž se těžko brání, i vlepším případě, nic se nedokáže, po roce nebo roce a půl se věc odloží. On je znemožněný, mezitím byl ve vazbě nebo různě vyšetřovaný, musel nechat práce učitele, asi se skvěle hledá místo jinde, když byl ze školství odejit kvůli mravnostnímu obvinění. Pro dívku do 15 let to je navíc bez postihu.

To platí pro případy v realitě, trolling zde nemá cenu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.5.21 18:31
@Amalthea píše:
Když mi něco nařídí můj šéf a myslím si o tom, že je to blbost, tak mu to řeknu. Následuje konstruktivní debata, buď zjistím, že měl pravdu, nebo zjistí on, že mám pravdu já :nevim:
Nemám problém s tím, když moje děti budou používat mozek a kritické myšlení, ani s tím, když nebudou slepě poslouchat kdejakou pochybnou autoritu zneužívající jejich subordinace k manipulaci. Pokud na škole ohýbají nařízení tak, aby děti mohly aspoň venku normálně sportovat, nemám s tím problém.

Takze, jak to budes delat se zakony, ktere se ti nelibi, s jym budes diskutovat. Co jdyz sef proste naridi, ze to tak bude, budes si to delat podle sebe? Me se taky nelibi, co kolikrat vymysli sefka a kdyz vidim, ze je neoblomna, tak to proste respektuji nebo pak musim jit o dum dal, ale, tam neni zaruka, ze to bude jine. Nejsem sef, neprislusi mi, abych unyslne bojkotovala jeji narizeni. Kdyz jsem tak hrda a delam jen to, co chci ja, tak se muzu pak cpat do pozice sefa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.5.21 18:34

V jedné škole učil TV učitel. A aby se předešlo řečem, tak před šatnou stála asistentka. Pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
17.5.21 18:34
@topazio píše:
Hodiny TV byly venku do října, než se školy zavřely. V prosinci, když byly děti ve škole rotačně, hodiny TV byly dočasně zrušeny. Nyní je TV venku, při špatném počasí jsou děti ve třídě.

Ano, někdo asi popisuje, co bylo ještě více než před rokem, tedy aby se nezapletl do lží. Ale pro muže jsou taková obvinění skutečně likvidační. Já nepovažuji za štěstí, když to vede k naprosté feminizaci školství. U učitelek jsem zažil, některé měly radši holky, což pak se projevilo i na známkách. Jiné měly rády spíš kluky, ale tyhle učitelky bývaly velmi spravedlivé. Z mých časů skutečně měly dívky v průměru lepší známkový průměr než kluci. Což tehdy velmi vadilo při postupu na vyšší stupně škol. Dnes je to asi fuk, vezme každého skoro všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
17.5.21 18:36

Šla bych za ředitelkou a hodně asertivně a vážně řekla, že takhle ne. V dnešní době si nelajzne problém a na učitele si určitě rázně došlápne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.5.21 18:37
@Náhodný host píše:
Jen pár postřehů. Je zajímavá kombinace TV a chemii. Já na zš i sš zažil, že od 2. stupně měl kluky učitel - chlap a holky učitelka. Učitel jim chodil do šatny nebo do pokoje na lyžáku. Já jako kluk zas zažil, že nám tam chodila učitelka. Do toho pokoje. Do šaten na tělocvik ne, ale co by viděla? Do trenek a tílka jsme byli všichni oblečení z domova. Zato jsem od učitelky na zš zažil jak na návštěvu na WC, tak i do sprch. Na WC zkontrolovala, že jiný kluk tam opravdu močí, asi že nedělá nic nemravného. Do sprch jsem tehdy zamkl, pak jsem odemkl a plácla mě přes záda, neb jsem jí poslal do pr…e. Pak jsem se musel omlouvat, že jsem myslel, že to není učitelka ale nějaká holka. V ozdravovně ve sprchách byl dozor, vychovatelky dohlížely i na kluky v devítce při sprchování. Kluci mi pak nadávali, šel jsem dovnitř a nechal otevřené dveře. Mohly tam vidět holky, které čekaly, až bude volno. Ve filmu Marian jsou vidět vychovatelky, jak kontrolují kluky při sprchování, tam ovšem byli až do 18 let.
Ale souhlasím, pokud by učitel vešel holkám do sprch, buď ho zavřou, nebo popotahování od policie, psychologického a sexuologického vyšetření, psychiatrie atd. U učitelky je ovšem normální, že bude dohlížet na kluky ve sprše.Celý dojemný příběh je ještě dokreslený tím, že on je slizský, plešatý asi 47 letý. Já neumím hádat věk tak přesně. A někdo může za to, že má méně vlasů. Je to i můj případ.

A co jsi tim chtel říci? :think: ze kdyz ‚za nas‘ se to neresilo, ze to mame nechat i nyni? Nebo?…

Hihi, človek si da šlofíka a tady agitka už by upalila zakladatelku :mrgreen:

Vy nemyslite, vy víte, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.5.21 18:38
@Náhodný host píše:
Ano, někdo asi popisuje, co bylo ještě více než před rokem, tedy aby se nezapletl do lží. Ale pro muže jsou taková obvinění skutečně likvidační. Já nepovažuji za štěstí, když to vede k naprosté feminizaci školství. U učitelek jsem zažil, některé měly radši holky, což pak se projevilo i na známkách. Jiné měly rády spíš kluky, ale tyhle učitelky bývaly velmi spravedlivé. Z mých časů skutečně měly dívky v průměru lepší známkový průměr než kluci. Což tehdy velmi vadilo při postupu na vyšší stupně škol. Dnes je to asi fuk, vezme každého skoro všude.

Ty jses docela zaujata stará struktura, covece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.5.21 18:40
@Náhodný host píše:
Ano, někdo asi popisuje, co bylo ještě více než před rokem, tedy aby se nezapletl do lží. Ale pro muže jsou taková obvinění skutečně likvidační. Já nepovažuji za štěstí, když to vede k naprosté feminizaci školství. U učitelek jsem zažil, některé měly radši holky, což pak se projevilo i na známkách. Jiné měly rády spíš kluky, ale tyhle učitelky bývaly velmi spravedlivé. Z mých časů skutečně měly dívky v průměru lepší známkový průměr než kluci. Což tehdy velmi vadilo při postupu na vyšší stupně škol. Dnes je to asi fuk, vezme každého skoro všude.

Jejda, roste nam tu nova komedialni osobnost :lol: prej milovnice hochu =spravedlive ucitelky, milovnice divek=nespravedlive :lol:

Jeste neco vypravej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.21 18:44
@Anonymní píše:
Nemají povoleno mít mobily v hodině. A nebylo to prý úplně osahávání, ale prostě jí tak nenápadně sáhl na zadek (ne, že by omylem se o něj otřel). A ano ostatní si toho všimli, proto byly holky za třídní řešit tyto problémy.

A chlapci si toho nevšímají? To mi přijde zvláštní.. Chápu, že to jsou ještě děti, ale kluci jsou v tomhle ohledu více rozumnější, takže by si určitě všimli něčeho podezřelého. Ti se moc nenatřásají před učitelkama, jako dívky v pubertálním věku. Na základce si holky na ICQ psaly s úchylama, jen kvůli legraci, natřásaly se rády před učitelama a zkoušely, která ho sbalí.. A některé dívky umí moc dobře zahrát, že jim někdo ubližuje, protože si jich např. daný učitel nevšiml. A tímhle hloupým chováním způsobují, že se nikdo nechce zabývat daným problémem, když je to skutečně potřeba. Proto bych s dcerou hodně mluvila, vysvětlila ji, jak vážné obvinění to je. Tím samozřejmě neříkám, že se daný učitel nechová podivně, když leze do šaten..

• Citovat
  • Upravit
2603
17.5.21 18:48
@Anonymní píše:
A chlapci si toho nevšímají? To mi přijde zvláštní.. Chápu, že to jsou ještě děti, ale kluci jsou v tomhle ohledu více rozumnější, takže by si určitě všimli něčeho podezřelého. Ti se moc nenatřásají před učitelkama, jako dívky v pubertálním věku. Na základce si holky na ICQ psaly s úchylama, jen kvůli legraci, natřásaly se rády před učitelama a zkoušely, která ho sbalí.. A některé dívky umí moc dobře zahrát, že jim někdo ubližuje, protože si jich např. daný učitel nevšiml. A tímhle hloupým chováním způsobují, že se nikdo nechce zabývat daným problémem, když je to skutečně potřeba. Proto bych s dcerou hodně mluvila, vysvětlila ji, jak vážné obvinění to je. Tím samozřejmě neříkám, že se daný učitel nechová podivně, když leze do šaten..

Ano, toto je bohužel prokázaný fakt, s tzv. predátory na internetu komunikují dívky asi desetkrát častěji a dobrovolně. Přitom je i dosti úchylů na chlapce, tzv. pederastové, ale taky jde o to, jak ti kluci reagují. Nás na sš chtěl jeden pán o přestávce, pojďte kluci, já vám koupím nějakou svačinu, přestávka mezi hodinami, tak jsme honem utíkali. Holky by možná reagovaly jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí