Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:
no právě, a troll zřejmě neví, že se nesmí šatny používat
tak to se tak úplně nepovedlo
Nesmi? Tak to nechapu, ze u nas deti se normálně prevlekaji v satne. Zijes v CR, tady, co se nesmi, tak to se dela
@Kelsey píše:
Když je tady tahle debata, že je něco za hranou. Tak za hranou je i fakt, že to někdo řeší po x měsících. Momentálně se někdo probere, napíše na EM a tady to řeší. Tak tady se to opravdu nevyřeší.
Resi se tu daleko vetsi hovadiny
@karinka píše:
Nesmi? Tak to nechapu, ze u nas deti se normálně prevlekaji v satne. Zijes v CR, tady, co se nesmi, tak to se dela
U nás se to dodržuje.
@karinka nejde o bublinu, a le o přenáhění.. Jak je potřeba vyšetřit učitele, tak je potřeba ověřit si pravdu.. I když se toto nikomu nelíbí.. je to prostě fakt..
To, že učitel,, čumí,, trestené neni.. To by jste musela zavřít každého druhého chlapa.. Osahávání a chození do šaten napsal každý, že ok neni.. ale zase já znám pár ženských, co si myslí, ž e po nich ten a ten hledí, ap rostě nehledí..
Mně přišlo, že holky se na něj i uply, jak jsem psala, budem se dívat, jestli se dívá. Nemusíš psát o bublině, já si pamatuji třída 8-9 jak holky braly, to jak se po nich otočí starší muž, že z obyčejného podívání bylo, čumění..
@Janasas píše:
@karinka nejde o bublinu, a le o přenáhění.. Jak je potřeba vyšetřit učitele, tak je potřeba ověřit si pravdu.. I když se toto nikomu nelíbí.. je to prostě fakt..
To, že učitel,, čumí,, trestené neni.. To by jste musela zavřít každého druhého chlapa.. Osahávání a chození do šaten napsal každý, že ok neni.. ale zase já znám pár ženských, co si myslí, ž e po nich ten a ten hledí, ap rostě nehledí..
Mně přišlo, že holky se na něj i uply, jak jsem psala, budem se dívat, jestli se dívá. Nemusíš psát o bublině, já si pamatuji třída 8-9 jak holky braly, to jak se po nich otočí starší muž, že z obyčejného podívání bylo, čumění..
Ano, ale tak, ma to nechat byt, pac, v tisice dalsich pripadech o nic neslo, tak tady ztejme taky o nic nejde? Nebo, co myslis, jak ty by jsi postupovala, myslela by jsi si, ze holka prehani a uzavrela to? Co kdyz, v tomto pripadu, jde o vic. My jsme takovy pokrytecky narod, ze to uz snad neni mozne. Hlavne, at vypadame dobre a nekdo si o nas nemysli nic spatneho, o to nam nejspis jde
@karinka píše:
Resi se tu daleko vetsi hovadiny
O to nejde. Jde o fakt, že si někdo vzpomene po x měsících. A neřešil to hned. To je divné.
@vokishka píše:
U nás se to dodržuje.
To vas cti, u nas to neřeší. Staci se podivat na noseni rousek, kolik to dospelaku bojkotovalo, mame to uz zjratka v sobe, vzeprit se a schvalne delat opak. Sebekazen se u nas moc nenosi
@karinka přesně o tomto píšu, takové jako ty vuvodu vidí pohled, potom,, čumění, nakonec, osahání a ke konci diskuse, budeš psát, že je to určitě pedofil, co znásilnuje holky.. Nikdo neříká, že to neexistuje, ale taky si představ opak, že by nějaká slečna, obvinila tvého muže, že se na ni víc dívá a měli jste z toho jak rozpeře ve vztahu atd..
NIkdo nic jiného nepíše, jenom prsotě zjistit o co jde, ne dělat hysterii.
Samozřejmě přeju zakladatelce, aby to vyřešily, a nebylo z toho takové haloo, ale myslím, že je lepší to řešit s rozumem
@Kelsey píše:
O to nejde. Jde o fakt, že si někdo vzpomene po x měsících. A neřešil to hned. To je divné.
Co je na tom divne, znovu pisu, mohlo se to, nyni, po navratu do skoly stupnovat. Kdyby psala, ze to resi po mesici, tak byste ji napsali, ze je hysterka, ze jak, po tak kratke dobe, muze nekoho obvinovat, ze, treba at pocka, nejakou dobu a uvidi, jesli se to zhorsuje. No a děcka byly dlouho doma, takze, nebylo co resit
@karinka píše:
Co je na tom divne, znovu pisu, mohlo se to, nyni, po navratu do skoly stupnovat. Kdyby psala, ze to resi po mesici, tak byste ji napsali, ze je hysterka, ze jak, po tak kratke dobe, muze nekoho obvinovat, ze, treba at pocka, nejakou dobu a uvidi, jesli se to zhorsuje. No a děcka byly dlouho doma, takze, nebylo co resit
co se mohlo stupňovat? za týden měli tv 1× a šatny se nesmějí používat,
a vůbec ty příspěvky píše ta 14letá, občas se do toho trošku zaplétá, formulace jaké používá, používají děti, nepíše to matka, ale ta holka
@Kelsey píše:
Co je na tom divneho? Nekdy to zacalo, clovek si rika, zda je to mozne, zda holky neprehaneji, atd…pak se skola zavre, otevre po x mesicich a hle, stiznosti se opakuji a matce docvakne, ze si to ty holky asi nevymysli, kdyz to resi znovu, jen co se skola otevre. Ani v nejmensim, mi to neprijde divne.
@Kelsey píše:
tak já nevím, ale moje dítě na druhém stupni bylo ve škole za poslední rok celých 7 týdnů, takže to neřeší po x měsících, ale po dvou max
@karinka píše:
To vas cti, u nas to neřeší. Staci se podivat na noseni rousek, kolik to dospelaku bojkotovalo, mame to uz zjratka v sobe, vzeprit se a schvalne delat opak. Sebekazen se u nas moc nenosi
Nesmyslná nařízení si o to sama říkají, sorry, ale otestovaná děcka mají venku běhat v riflích a sukni?
@markytka3 píše:
takze ty od unora 2020 nic neresis a zacnes z niceho nic ted, po jedne hodine tv? tim padem, co jsi to za matku, kdyz dceri neveris a musi mit slzy v ocich, aby jsi ji uverila? 🙈 co by z toha autor uchyl
mel? to jako fakt? pokud fakt nejsi troll, co tu v posledni fobe pise uchylarny s lolitkama, tak ti radim nejakou osvetu a chapu, proc jsi rok a ctvrt nechala dceru v psychickych sra. ckach… dovedes si vubec predstavit, co musela s kazdou hodinou, kdy ho mela, prozivat?… radeji verim, ze jsi troll a ne hloupa matka, co svoji nevsimavosti tohle dopustila
Prosimtě klídek jo?
Takže vezeme to popořadě. V únoru ještě byla škole, v březnu se školy zavřely a někdy v červnu mohl ten kdo chtěl do školy nastoupit, dcera nešla. Za 8. třídu byla dcera ve škole jen v září, asi 14 dní v říjnu a chvilku v prosinci. Do školy šli až teď. Sečteno podtrženo byli ve škole celkem po lyžáku (od konce února 2020)
Dohromady mi to dává asi celkem dva a půl měsíce ve škole. Takže to není tak dramaticky jak píšeš.
Dceři jsem nevěřila jen ten lyžák, pak jsem ji, ale věřit začala.
Jinak kde píšu, že ji věřím až od včerejška? Věřila jsem ji hned po tom lyžáku. A jednu hodinu tv neměli, měli dvě plus jednu náhradní za hodinu, která se nemohla konat.
Příště bych ti doporučila lépe a přesněji číst a ne sem vtrhnout, očividně si nepřečíst diskuzi a psát tohle.
@markytka3 píše:
jak celkove jeho chovani pokracovalo? kolikrat za tech 5 dni v minulem tydnu meli chemii a tv?… tak treba tohle je veta, ktera mi tvuj trollismus uplne podsouva.
TV měli jak už jsem psala třikrát a chemii mají dvakrát. Plus má u nich na patře dohled na chodbách, takže ho vídala často.