Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Nevadilo by nic, jenoravda, že škola to bude chtít uhrát na dobrou pověst. Na univerzitách hlavně v Americe se znásilnění, sexuální obtěžování mete pod koberec, aby to nezničilo pověst školy. Řekla bych paní ředitelce, jestli neudělá nějaké razantní kroky, budete to řešit přes policii. Když vás bude víc, budou se tím muset zabývat. Plus vždy se na ně můžeš obrátit a když to budou muset řešit, i reditelku to přestane bavit a začne s tím něco dělat!!
Díky moc. Určitě to budu řešit. Tenhle týden mě to úplně dostalo, jak mi to dcera zase vyprávěla.
Teď babo raď kde je pravda?
Uvidíš co řeknou ostatní rodiče, spolužačky je to vážně obvinění a může to zničit život každého zúčastněného v tomhle případu. ![]()
Buď má učitel chutě na mladé holky nebo se holky můžou před ním nakrucovat a mít z toho srandu.
Když jsem viděl co se dnes ve školách děje a co se tam nosí tak mi to hlava nebere.
@janikema90 píše:
Tak asi bych rekla dceri at poprosi spoluzacky o cislo na rodice, zavolala jim a asi bych to resila vic do detailu az osobne 🤷🏼♀️.
jj, souhlas.. zakladatelko, spoj se s rodiči. To už učitelka do autu nezahraje.
@JiříkMazlík píše:
Uvidíš co řeknou ostatní rodiče, spolužačky je to vážně obvinění a může to zničit život každého zúčastněného v tomhle případu.
Buď má učitel chutě na mladé holky nebo se holky můžou před ním nakrucovat a mít z toho srandu.
Když jsem viděl co se dnes ve školách děje a co se tam nosí tak mi to hlava nebere.
Díky. Nemyslím si, že by si to dcera vymyslela, opravdu jí věřím. Tenhle týden mi to doma říkala a měla slzy v očích, je jí to hodně nepříjemné.
@Dara90 píše:
jj, souhlas.. zakladatelko, spoj se s rodiči. To už učitelka do autu nezahraje.
Ano, zítra to začnu řešit.
@Anonymní píše:
Díky. Nemyslím si, že by si to dcera vymyslela, opravdu jí věřím. Tenhle týden mi to doma říkala a měla slzy v očích, je jí to hodně nepříjemné.
To chápu. Nebyl jsem u toho tak prostě mám neutrální postoj ![]()
Fakt se víc ukáže s informaci od všech ze třídy ![]()
Když se to vyhrotí úplně nejhůře převezme to kriminálka udělá hoodne výslechu a opakovaně a na případného chlipnika si posviti.
Na tohle nepotřebuješ „důkaz“, domluvte se s ostatními rodiči a konfrontujte nejprve toho pedagoga, ať toho nechá a posleze, když to nepomůže, tak ředitele.
Ale u těchhle typů se to navíc tak nějak v te sborovně tuší, prostě musíte mít dostatek kuráže to otevřít, přežít shitstorm co to spustí a donutit toho idiota, ať se chová profesionálně a nebo ať zmizí ze školství.
na kriminálku to není, pokud nikomu nic neposílá a nebo nesahá. Ale teda vsadím se, že někde v historii školy už nějaka zneužitá spíš bude.
@JiříkMazlík I kdyby se nakrucovaly, dospely je on, on se musi ovladat a neosahavat ctrnactky.
A otcovia čo robia?! Spravil by to mojej dcére, tak doživotne ľutuje
@JiříkMazlík píše:
Uvidíš co řeknou ostatní rodiče, spolužačky je to vážně obvinění a může to zničit život každého zúčastněného v tomhle případu.
I kdyby se před ním, kačeny, nakrucovaly, nemá nárok jim sahat na zadek nebo prolézat šatnou, když se oblékají.
On má mít mozek v hlavě a ne v gatích, když učí ženský dorost.
Požádala bych dceru o emaily ostatních rodičů a napsala nejdříve třídní učitelce. Pak její reakci rozeslala rodičům. Kdyby se tím nechtěla zaobírat, zvážila bych přestup na jinou školu.
@VitaminC mě naštěstí učitel jen mlátil po hlavě. Ne že by to pomohlo dlouhodobě ale dál jsem aspoň chvíli klid. ![]()
Nikdo z nás v té třídě v tu dobu neseděl tak, že nevíme co se tam děje.
Buď na učitele lezou chutě a nebo je prostě úplně blbý a chová se jako by tam měl vrstevnice
tak jako tak to není vporadku ![]()
Chápu že, to stačí jen slyšet a otvírá se mu kudla v kapse Ale nemusíme se tady sežrat, když se ještě neví co řeknou ostatní ze školy. ![]()
Měli jsme podobného učitele na gymplu. Nelezl nám teda do šatny ani na nikoho nesahal, ale koukal se dost nevhodně a jasně… jedná spolužačka, když ji zrovna před tabulí okukoval, mu to najednou prostě řekla. Před celou třídou hezky nahlas. Ten z toho byl tak v šoku a tak se styděl, že s tím přesně od toho dne nadobro přestal. Ono takoví lidé většinou jsou uťáplí ňoumové, stačí se jim postavit a utečou. Nesmí se nechat. Toto Bch dceři poradila jako první. Pak řešila výš.
Nevadilo by nic, jenoravda, že škola to bude chtít uhrát na dobrou pověst. Na univerzitách hlavně v Americe se znásilnění, sexuální obtěžování mete pod koberec, aby to nezničilo pověst školy. Řekla bych paní ředitelce, jestli neudělá nějaké razantní kroky, budete to řešit přes policii. Když vás bude víc, budou se tím muset zabývat. Plus vždy se na ně můžeš obrátit a když to budou muset řešit, i reditelku to přestane bavit a začne s tím něco dělat!!