Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To maj ucitele dobry ze pracuji vetsinu casu z domova
Ses po dvou měsících probudil, či co?
Jestli sis nevšiml, teď jsou prázdniny, to maj učitelé dovolenou. ![]()
@romanos7 Ja to mam jeste lepsi, a to nejsem ucitel. Pracuju pouze z domova od pulky brezna a vypada to, ze do vanoc jeste budu. ![]()
@PetraJ i mimo dovolenou bych rekl ze byli vetsinou doma a pracovali z domova a zaci ty se meli
@romanos7 píše:
@PetraJ i mimo dovolenou bych rekl ze byli vetsinou doma a pracovali z domova a zaci ty se meli
No, u tebe teda ucitele odvedli bidu, v cestine:).
@romanos7 píše:
@Svistice to by se mi taky libilo
A co? Neumis si to ani predstavit.4 cally denne, do toho obed detem, atd.
@romanos7 píše:
A co jako měli dělat, když školy byly zavřený?
Hele, tvoji učitelé do práce chodili a stejnak tě naučili prd. ![]()
Už jsi mi chyběl, tak co, už ses přihlásil do školy dodělat si maturitu a našel sis tu super práci, kde nic nemusíš dělat, ale prachy jsou nadprůměrný?
@vokishka do skoly jsem nenastoupil a co se tyce prace tak takova neexistuje kde by se nemuselo nic delat
@romanos7 tak podle tebe přece ti učitelé nic nedělají, tak to je přece dobrá motivace dostudovat - pedagogické fakulty jsou skoro po celé ČR, tak šup a budeš se mít taky tak dobře ![]()
@vokishka píše:
Už jsi mi chyběl, tak co, už ses přihlásil do školy dodělat si maturitu a našel sis tu super práci, kde nic nemusíš dělat, ale prachy jsou nadprůměrný?
Půjde učit, aby mohl taky pracovat z domova. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.