Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Píše se v zákoně z roku 1919, který prý dosud nebyl zrušen:
https://echo24.cz/…elky-zruseni?…
Zákon je platný. Dodržují ho učitelky? Bojím se, že ne a tímto zákon porušují.
Jsou to totiž můry pelešivé. ![]()
Ten zakon z roku 1919 rusi celibat ucitelek. Takze v soucasne dobe je celibat zrusen. Jen je ten zakon zbytecny.
Přiznám se. Jsem můra pelešivá. Ale mám na to oddací list, že můžu
. Celibát dodržen nebyl. A co hůř. Porodila jsem 3×. To se dříve dělalo tajně a dítě se dalo na výchovu jiným. Když chtěla dál pracovat ve škole.
@Kelsey píše:
Přiznám se. Jsem můra pelešivá. Ale mám na to oddací list, že můžu. Celibát dodržen nebyl. A co hůř. Porodila jsem 3×. To se dříve dělalo tajně a dítě se dalo na výchovu jiným. Když chtěla dál pracovat ve škole.
@matkabagristy píše:
Ten zakon z roku 1919 rusi celibat ucitelek. Takze v soucasne dobe je celibat zrusen. Jen je ten zakon zbytecny.
Ale stále ten zákon máme. ![]()
@Kipa22 píše:To mi připomíná jednu zajímavost..Dcera B. Němcové Theodora byla právě učitelkou a prý čekala nemanželské dítě, které právě kvůli své profesi musela odložit nějakým pěstounům. Myslím, že byla celý život sama, ale o to dítě se na tajnačku zajímala, navštovala ho atd.
Píše se v zákoně z roku 1919, který prý dosud nebyl zrušen:https://echo24.cz/…elky-zruseni?…
Jsou to totiž můry pelešivé.
Ale to jsi pochopila šptně ten zákon z roku 1919 je zrušení celibátu… ruší se zrušení celibátu..
tj ten zákon platil až do roku 1919 už více než 100 let se učitelky můžou pelešit
Mezi rušenými právními předpisy je například zákon, který ruší celibát učitelek z roku 1919
To že redaktoři z toho chtějí udělat „senzaci“ bulvárním nadpisem který ani není realita je holt standartní novinářská praxe dnes.. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Ale to jsi pochopila šptně ten zákon z roku 1919 je zrušení celibátu… ruší se zrušení celibátu..tj ten zákon platil až do roku 1919 už více než 100 let se učitelky můžou pelešit
Mezi rušenými právními předpisy je například zákon, který ruší celibát učitelek z roku 1919
To že redaktoři z toho chtějí udělat „senzaci“ bulvárním nadpisem který ani není realita je holt standartní novinářská praxe dnes..
krome potvrzeni o cistem trestnim rejstriku nosime i potvrzeni o neporusene panenske blane ![]()
@matkabagristy píše:
krome potvrzeni o cistem trestnim rejstriku nosime i potvrzeni o neporusene panenske blane
teprve budeme nosit…
pokud se zruší zákon, který ruší celibát, pak by měl být celibát opět v kurzu, ne? ![]()
@matkabagristy píše:
krome potvrzeni o cistem trestnim rejstriku nosime i potvrzeni o neporusene panenske blane
A všechny ty pelešivé dostanou padáka a konečně bude spousta míst pro ty mladé, které toužebně očekávají, až nějaká stará můra buď umře nebo odejde do důchodu a uvolní jí místo… jo, toť zářná budoucnost našeho školství. ![]()
Příspěvek upraven 26.07.22 v 12:30
@neumisa píše:
teprve budeme nosit…Mezi rušenými právními předpisy je například zákon, který ruší celibát učitelek z roku 1919
pokud se zruší zákon, který ruší celibát, pak by měl být celibát opět v kurzu, ne?
to by konecne zpusobilo defeminizaci skolstvi ![]()
@Kipa22 píše:
Píše se v zákoně z roku 1919, který prý dosud nebyl zrušen:https://echo24.cz/…elky-zruseni?…
Jsou to totiž můry pelešivé.
Ten zákon ten celibát ruší.