Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vaše nejoblíbenější? Já pořádně vychlazený černý kozel ![]()
Z obyč ležáků určitě Svijany. Ale jinak si ráda pochutnám na speciálech, nějaká dobrá IPA, APA… 🤤
Ráda ochutnávám malé pivovary.
Jak kdy…nejvíc mi asi vždy chutnal kroužkový Budvar, ale ráda si dám i kozla, Svijany nebo Holbu…ale musim mít chuť… Kolikrát se mi stane že si dám jedno a ani ho nedopiju protože mi to prostě nesedne…
Poslední dobou jsem si hodně navykla na ty ovocný culifindy…nějak mě to v horku víc osvěží než klasický pivo..navíc už 2 rokem jedu nealko ![]()
Příspěvek upraven 18.07.22 v 21:50
Plzen a nevim z jakeho to bylo pivovaru, ale jmenovalo se Karolina a byl to takovy ovocny Ale.
Z klasiky kozel 11, plzen. Z ovocných nealko Polotmavy citron on Birelu a čiste nealko Polotmavy birel. Manžel ještě radegast kvůli vyšší horkosti. A ze zahraničních Trapist z Belgie - Ipa
Tak ja jsem spis na vino, pivo ale taky rada a plzeň je plzeň, plnotučná, ta je lahodná vždy, na dovolené zkusíme ledasco, ale tam je člověk většinou vyzizneneny, tak mu chutna extrémně i to, co by jindy nepil ![]()
Plzeň. A pak Platan 11 z Protivína. Nesnáším náš Budvar, po tom mě bolí hlava a to i po málem množství.