Učitelky prosím radu se suplováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
26.10.21 19:06

Učitelky prosím radu se suplováním

Zdravím zdejší učitelky, chtěla bych vás poprosit o radu ohledně suplování a jeho proplácení. Učím angličtinu v paralelní třídě, mám vždy polovinu třídy. Když se třída spojí a já mám vlastně suplování té druhé skupiny, bere se tohle jako suplování, které je proplácené? Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66798
26.10.21 19:12
@Novauca píše:
Zdravím zdejší učitelky, chtěla bych vás poprosit o radu ohledně suplování a jeho proplácení. Učím angličtinu v paralelní třídě, mám vždy polovinu třídy. Když se třída spojí a já mám vlastně suplování té druhé skupiny, bere se tohle jako suplování, které je proplácené? Moc děkuji za rady.

neni to prespocetna hodina suplovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.21 19:12

@matkabagristy takže je to zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
26.10.21 19:14
@Novauca píše:
@matkabagristy takže je to zadarmo?

jak zadarmo? Tu svou skupinu ucis zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.21 19:16

@matkabagristy no jasně, neučím. Díky, nedošlo mi to hned. Takže placené jsou jen ty, které učím navíc nad rámec úvazku. Když třeba je třída na výletě a mě by jejich hodiny měly odpadnout, ale mám v nich suplování, tak je to normální hodina, ne přespočetná. Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
26.10.21 19:20
@Novauca píše:
@matkabagristy no jasně, neučím. Díky, nedošlo mi to hned. Takže placené jsou jen ty, které učím navíc nad rámec úvazku. Když třeba je třída na výletě a mě by jejich hodiny měly odpadnout, ale mám v nich suplování, tak je to normální hodina, ne přespočetná. Je to tak?

1. Jina trida na vylete-hodiny ucis zadara
2. Ty s tridou na akci, zbytek tydne za ni ucis zadara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.21 19:24
@matkabagristy píše:
1. Jina trida na vylete-hodiny ucis zadara
2. Ty s tridou na akci, zbytek tydne za ni ucis zadara

počkat, nechápu
mám např. 2 hodiny týdně s 5.A (po a ut), 5.A je na výletě od pondělí do středy. Místo učení 5.A mám supl v 9.B - tyto hodiny jsou „zadarmo“ v rámci mého platu, nejde o hodiny navíc?
mám uvazek na učení 22 hodin ale učím za kolegyni hodiny navíc takže celkem odučím 25 hodiny, 3 hodiny mám tedy jakoby přesčas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
26.10.21 19:44
@Novauca píše:
počkat, nechápu
mám např. 2 hodiny týdně s 5.A (po a ut), 5.A je na výletě od pondělí do středy. Místo učení 5.A mám supl v 9.B - tyto hodiny jsou „zadarmo“ v rámci mého platu, nejde o hodiny navíc?
mám uvazek na učení 22 hodin ale učím za kolegyni hodiny navíc takže celkem odučím 25 hodiny, 3 hodiny mám tedy jakoby přesčas?

supl za odpadle nejsou hodiny navic. Psala jsi, ze spojujes skupiny, to nejsou hodiny navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
26.10.21 19:44
@Novauca píše:
počkat, nechápu

ano, pokud ty tři za kolegyni nejsou za odpadlé z tvého úvazku, tak jsou nadúvazkové a máš za ně peníze navíc.
9.B za chybějící 5.A = žádný nadúvazek, plat odpovídající úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
26.10.21 19:45
@matkabagristy píše:
supl za odpadle nejsou hodiny navic. Psala jsi, ze spojujes skupiny, to nejsou hodiny navic.

přesně tak, spojené hodiny nejsou nad úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
26.10.21 19:46
@Eliška píše:
ano, pokud ty tři za kolegyni nejsou za odpadlé z tvého úvazku, tak jsou nadúvazkové a máš za ně peníze navíc.
9.B za chybějící 5.A = žádný nadúvazek, plat odpovídající úvazku.

v uvodnim prispevku pise, ze spojuje skupiny, neuci zadne hodiny navic. Jen misto napr. 12 deti ma ve tride 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
26.10.21 19:51
@matkabagristy píše:
v uvodnim prispevku pise, ze spojuje skupiny, neuci zadne hodiny navic. Jen misto napr. 12 deti ma ve tride píše: Více

pochopila jsem to tak, že popisuje různé případy, ale možná jsem to pochopila blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.10.21 19:59

@Eliška @matkabagristy moc díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
27.10.21 21:25

Taky jsem učitelka, a suplovani hodin nad můj úvazek placené navic nemáme.
Zástupce tvrdí, že když třeba v říjnu jsou prázdniny, tak suplovanim kompenzuji to volno
Což je blbost, neboť ne každý supluje, že..

Nicméně se s ním nemá smysl dohadovat, nebo?
Jak to je počítáno u vás?
On tvrdí, že se jedná o měsíční součet hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
27.10.21 21:52
@ZustanSeMnou píše:
Taky jsem učitelka, a suplovani hodin nad můj úvazek placené navic nemáme.
Zástupce tvrdí, že když třeba v říjnu jsou prázdniny, tak suplovanim kompenzuji to volno
Což je blbost, neboť ne každý supluje, že..Nicméně se s ním nemá smysl dohadovat, nebo?
Jak to je počítáno u vás?
On tvrdí, že se jedná o měsíční součet hodin

pracujes v soukromem skolskem zarizeni?
Rozhodujici je tydenni pocet hodin. V nesoukromych je to 22 ZS/21 SS. Pak se to resi jeste tak, ze se misto suplu napise dohled nad zaky (neplacene hlidani)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat