Učňák – ukončení ve 3. ročníku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysvědčení z deváté třídy bylo než pětky? Pokud ano, nejvyšší ukončené máš počítáno základní vzdělání. Pokud ani to ne, nemáš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle me jsi veden jako student do konce srpna… takze bych radsi v pondeli sla na UP.. radsi driv nez pozde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Vysvědčení z deváté třídy bylo než pětky? Pokud ano, nejvyšší ukončené máš počítáno základní vzdělání. Pokud ani to ne, nemáš nic.
Ano bylo bez 5. Základní vzdělání mám. Ale ptal jsem se na něco jiného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hihi22 píše:
Podle me jsi veden jako student do konce srpna… takze bych radsi v pondeli sla na UP.. radsi driv nez pozde
Přesně tak, hned v pondělí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hihi22 píše:
Jde o to že jsem někde četl že bych měl jít do 8 dní od doby co mi přijde papír ukončení studia. Chci se tam zaregistrovat ale nevím jestli ten papír budou potřebovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirdol píše:
Jde o to že jsem někde četl že bych měl jít do 8 dní od doby co mi přijde papír ukončení studia. Chci se tam zaregistrovat ale nevím jestli ten papír budou potřebovat
Kdyby ho potrebovali, tak bys ho donesl na dalsi schuzce, ale podle me je to zbytecne. Jdi radsi v pondeli… stejne mas ted cas, kdyz nemusis nikam chodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hihi22 píše:
Kdyby ho potrebovali, tak bys ho donesl na dalsi schuzce, ale podle me je to zbytecne. Jdi radsi v pondeli… stejne mas ted cas, kdyz nemusis nikam chodit
OK dobře. Díky za radu. Já tam budu jen dokud si něco neseženu. A oni mi taky shánějí práci ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirdol píše:nebo spíš jak dlouho to trvá než něco seženou.?
OK dobře. Díky za radu. Já tam budu jen dokud si něco neseženu. A oni mi taky shánějí práci ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirdol píše:
nebo spíš jak dlouho to trvá než něco seženou.?
Tak budeš chodit k nim na schůzky a i na pohovory.. taky jde o to jak se zalibis případnému zaměstnavateli…
Ale necekej s rukama v kline a hledej sam!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirdol píše:
nebo spíš jak dlouho to trvá než něco seženou.?
Zkus nabízet elektriku a plyn, tam vzdělání nepotřebuješ. ![]()
- Citovat
- Upravit