Individuální plán na SŠ - čtvrťák

Anonymní
30.8.19 10:06

Individuální plán na SŠ - čtvrťák

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít individuální studijní plán kvůli úzkostně depresivní poruše? Teď mám nastoupit znovu do čtvrťáku, protože loňský rok jsem byla přes půl roku nemocná. A jak to vlastně funguje? Nic o tom nevím a za prvé, bojim se chodit do školy a za druhé, když mě tenhle stav vezme, jsem ráda, že sotva ležím. Budu ráda za všechny rady a tipy :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27866
30.8.19 10:10

Domluv se s ředitelkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.8.19 10:39

Zažila jsem u několika studentů a na rovinu říkám, že z nich žádný nedostudoval. Radila bych jiná řešení, byť méně pohodlná a bolestivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 12:01
@SAJ píše:
Zažila jsem u několika studentů a na rovinu říkám, že z nich žádný nedostudoval. Radila bych jiná řešení, byť méně pohodlná a bolestivější.

Já vím, ale já to prostě musím zvládnout, chci maturitu, jen prostě s tímhle stavem denní docházku asi nezvládnu

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
30.8.19 12:21
@Anonymní píše:
Já vím, ale já to prostě musím zvládnout, chci maturitu, jen prostě s tímhle stavem denní docházku asi nezvládnu

Jo, chápu. Já jen konstatuji, jak to dopadá v praxi. Držím palce, abys byla tou výjimkou, ale víš jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 12:40
@SAJ píše:
Jo, chápu. Já jen konstatuji, jak to dopadá v praxi. Držím palce, abys byla tou výjimkou, ale víš jak…

Moc děkuju, já bych i ráda chodila, ale prostě… Je to těžký, nikdy nevím, co mi v tý palici zrovna přepne… :zed:

• Citovat
  • Upravit
66434
30.8.19 17:48
@SAJ píše:

obě dcery měly a obě dostudovaly. Maturita jedničky a dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66434
30.8.19 17:50

Dá se to, dcery měly. Měly v podmínkách, že se budou účastnit výuky podle momentálního zdravotního stavu. Pak tam měly, kolik musí napsat testů, kolik zkoušení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
30.8.19 19:02

Spolužačka mého syna měla 2 roky individuální plán na 8 letém gymplu po meningitidě, byla na tom zdravotně fakt špatně, celou dobu studia měla vyznamenání a odmaturovala se samýma jedničkami a od října jde na VŠ, takže když je vůle, tak to fakt jde zvládnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze