Pilování angličtiny doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@josslyn.n ahoj, tipy nemám, ale chtěla jsem tě poprosit, kde si stahuješ filmy s titulky? Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych si nasla anglick mluvici kamosku a chodila s ni na pokec. Na kafe, s kocarkem nebo na hriste. A proste mluvit a mluvit. Nevim odkud jsi ale ve velkych mestech to nevyva problem. My dokonce meli v mistni kavarne anglicky “ krouzek” pro dospele ktery vedla americanka. Vice mene konverzace. Bylo to fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stáhla jsem si do mobilu aplikaci English Grammar. Jde o krátké testy s výběrem odpovědi z možností. Jde to i offline.
Tady jsou taky různé aktivity na procvičování:
https://www.cambridgeenglish.org/…ing-english/
Jinak tohle je velmi doporučovaná učebnice gramatiky: https://www.helpforenglish.cz/…ammar-in-use
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nejsem technický zdatná. Neporadil byste mi někdo odkaz, kde je film s jednoduchou pomalou angličtinou a už s anglickými titulky? Potřebuju se zlepšit v angličtině, ale už jsem starší ročník. Děkuju všem za pomoc. Anonym - stydím se ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já myslím, že vůbec není žádná ostuda chtít na sobě pracovat.
Co se týče filmu, tak bych ti poradila jakoukoliv pohádku. Třeba na Ledové království jsem byla v kině v Anglii a ta anglučtina je tam fakt super srozumitelná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, když já bych to potřebovala nejen slyšet, ale zároveň i vidět napsané. Film v angličtině pro neslyšící
( aby tam byly i ty titulky)
- Citovat
- Upravit
Ja si platim ororo.tv, tam jsou vsechny serialy v originale s anglickymi, nekdy ceskymi titulky. Lze pouzivat i omezene bezplatne. Pak aplikace Duolingo a na Youtube Wow English TV-to poustim detem.
- Citovat
- Upravit
najserialy.to - lze si zvolit jazyk titulku. Jen na zacatku je vzdy par otravnych reklam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak pomoct s učením angličtiny dítěti, co má problémy i s češtinou?
Samozřejmě se učíme denně, opakujeme slovíčka, opakujeme fráze a věty. Ale on to neslyší, nepamatuje si. Je ve třetí třídě a s angličtinou začíná.
Začínají představením, teď jsme pilovali výslovnost nových slovíček, ale on to neslyší a nezopakuje. Sehnala jsem audionahrávky k jejich učebnici. Oni něco řeknou, ale on vysloví úplně něco jiného. Úplně se mi vybavila ona scéna z Přátel, kde se Joey učil Francouzsky.
- Citovat
- Upravit