Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, od středy beru antibiotika na ucpané dutiny, mám je do úterý. A jedná se o to, že zítra je ples na který jsme hrozně moc dlouho chtěla a je jenom letos. Máme se tam sejít parta přátel co se už dlouho neviděla. Jde mi o to jestli mám jít i s antibiotiky? Samozřejmě, že bych spíše sledovala co se děje a moc netancovala. Děkuji za rady ![]()
@Magnumka ja bych nesla, zdravi je mi prednejsi nez nejaky ples, ale jestli jsi rozhodnuta jit, tak jdi
Já jsem byla před měsícem s antibiotiky a spálovou angínou kamarádce na plese. Taky jsem si to nemohla nechat ujít. Nepila jsem, tancovala jen jednou a pohoda
Nijak mi to nepřitížilo, takže být tebou bych šla, pokud ti není vysloveně blbě ![]()
Pokud nemáš neschopenku, tak bych šla. Ucpané dutiny nejsou infekční, to spíš mě šokla @Kačta, která šla na ples se spálovou angínou, chudáci ti, co to chytli
Jsem doma, ale jako cítím se v pohodě, jen ta rýma mě trápí.
@Magnumka jsi doma - jako doma nepracuješ, nebo na neschopence? Jestli na neschopence, tak bych o nějakém plesu ani neuvažovala? Náhoda je blbec, někdo tě tam uvidí, řekne to v práci a jedeš na pracák
Jsem doma na mateřské. Kdybych byla na neschopence tak o tom ani nepřemýšlím.
@ynax Já jsem se kontaktu s lidma samozřejmě vyhýbala, žádný objímání nebo pusinkování a nikdo s kým jsem byla v kontaktu to ode mě nechytl
. Navíc v době chřipkové epidemie - která už byla rozjetá- můžeš chytit všude něco ![]()