Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Kup si hypertonickou mořskou vodu a Olynth. Cca 6 - 8 x za den si vodou vypláchnout nos tak, že striknes, dírku na 10 sec ucpes prstem a pak vysmrkas, do čistého nosu striknes Olynth. Olynth pouze 3× denně a po týdnu vyhodit! Vodu můžeš používat dokud rýma neodezni. Na hlave nos čepici i doma, suché teplo taky pomůže. Tak mi bylo řečeno na ORL a pomohlo.
Příspěvek upraven 05.02.19 v 07:14
Souhlasím se sinupretem. Ale třeba v těhotenství se nemůže, takže Já teď s dutinama bojuju pomocí konvicky na vyplácí nosu a pamyconu. Vypadá to, že vyhraju ![]()
Mě pomohl Sinupret, ale hned za sebou 2 balení a k tomu Coryzalia ( homeopatika) a měla jsem po problému ![]()
Uvolnit pomoci Olynthu (nebo Sinex Vicks) a Coldrexu. A pak proplachova proplachovat proplachovat konvickou.
Zkusit babske rady - ruce az po lokty ponorit do horke vody a 20 min vydrzet.
Nebo nohy do horke vody a nahrivat oblicej nad parou.
Kdysi jsem taky hledala vsechny mozne babske rady a nakonec po nekolikatydennim trapeni pomohl behem 3 dnu nosni sprej s kortykoidy.
Sinupret je zaklad. A konvicka nosni, ale s tou se to musi umet. Pravidelne 3× denne Nasivin kapky k tomu nebo nejake podobne.
K tomu co holky píšou pít tak dobrý týden 1 vincentku denně, ohřát a pít 3× denně 1,5 - 2 dcl., krásně odhleňuje a na dutiny pomůže ![]()
Jinak na proplachy je super i Nasodrill
Sinupret nebo Erdomed, Vincentku do nosu i do zaludku ![]()
Mne na ORL radili ponorit ruce po lokty do horke vody
Souhlasím s konvickou, hlavně se toho nebát, manžel se toho boji protože to dle něj vypadá strašidelné. Ale už se těším až to budu moct praktikovat i na syna. Za mě jednoznačně! ![]()
@hofka píše:
Proplachovací konvička
100% souhlas, s mořskou solí nebo Vincentkou je to top
Jak uz tady holky zminily, ja jsem onemocnela na tacatku tehotenstvi, tak jsem nic moc nemohla, Sinupret tablety mi samotne nezabiraly a tak jsem k tomu strikala Olynth sprej a vyplachovala asi 10× denne konvickou s teplou vincentkou. Do par dni bylo po problemu.
Zalezi, jestli jsi tehotna, pokud ne, daji ti na orl antibiotika, punkce je az posledni moznost.
@weyky @LindaPraha @blumen @Jessica4 kdy by mohl zabrat ten Sinupret Ja ho prave beru druhy den, beru tedy kapky