Odstranění kožních výrůstků na krku a hrudníku jablečným octem do

4523
23.1.19 20:21

Já mívám často bradavice. Zkoušela jsem ocet i česnek. obojí bez úspěchu, stejně jako různé vodičky z lékárny. Pomůže mi vždycky až hlíva (tablety) a k tomu něco z toho předchozího, pokaždé něco jiného, takže vždycky zkouším a zkouším a trvá to hrozně dlouho.
Ale znamínka bych si teda sama odstraňovat nezkoušela. Nepřijde mi to bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3283
23.1.19 20:27

U znamínka bych do toho nešla. Výrůstky a bradavičky jsem viděla, že někdo ovazuje vlasem a pak na to dává jablečný ocet. Ale nezkoušela jsem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
23.1.19 20:39

Mama mi vypravela jak babicka resila bradavice a kuri oka :) .
Potrit syrovym masem a to maso hodit psovi dozadu pres rameno. :roll:
Pry to fakt fungovalo :) , babicka byla na takove hokusy expertka :) .
Ja bych radsi zasla na kozni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
23.1.19 20:41

Není jednodušší zajít na kožní a během pár minut ti to odstraní elektrickou jehlou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.1.19 20:44

Se znaménky nemám zkušenost , ale takové výrústky v barvě kůže ( nevím , jak se to jmenuje) jsem takto odstranila. Jablečným octnem jsem to natírala a po pár dnech to uschlo a dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
23.1.19 22:32

Zrovna jsem to řešila minulý týden. Můj známý Dr. mi řekl, že to způsobuje papillomavirus. Odstranění nepomůže, bude se to pořád vracet. Hledám nějakou přírodní léčbu. Asi vezmu nějaké kapky od Podhorné, ty se mi zatím osvědčily i u jiných problémů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.1.19 05:45
@zuzikka píše:
Zrovna jsem to řešila minulý týden. Můj známý Dr. mi řekl, že to způsobuje papillomavirus. Odstranění nepomůže, bude se to pořád vracet. Hledám nějakou přírodní léčbu. Asi vezmu nějaké kapky od Podhorné, ty se mi zatím osvědčily i u jiných problémů. :think:

Muz toho mel spousta na krku a zadech. Laserem mu to odstranili a uz se mu to nikdy nevratilo. Je to pres 10 let.

• Citovat
  • Upravit
15422
24.1.19 06:29
@Verun83 píše:
Muz toho mel spousta na krku a zadech. Laserem mu to odstranili a uz se mu to nikdy nevratilo. Je to pres 10 let.

Taky mám už asi 5 let odstraněno několik výrůstků a nevrátily se mi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.1.19 11:15

@Ladiabola to jsem právě četla, že to uschne a odpadne :wink: a v čem je lepší jablečný ocet než obyčejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.1.19 11:16

@ivašot. To jo. Ale kolik to stojí. Jsem četla 5 znamének (výrůstků) 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
25.1.19 14:17
@077lenka píše:
@ivašot. To jo. Ale kolik to stojí. Jsem četla 5 znamének (výrůstků) 1000,–

Tak tolik jsem určitě neplatila. Ceník mojí doktorky jsem na webu nenašla. Ale třeba tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
30.1.19 20:30

@ivašot. To je super 😊 škoda , že z Karviné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
19.4.19 17:22

Já tady těm babským radám teda vůbec nevěřím :/ není nad to si zajít k lékaři nebo někam, kde se na tohle specializují a odborně tady ty výrůstky odstraní. Já jsem si nechávala odstranit výrůstky na krku a tváři a ač jsem si myslela, že půjde o bolestivý zákrok, tak jsem byla překvapená, že to nebylo nic hrozného. Doma bych se do toho rozhodně nepouštěla už kvůli zdraví!

• Citovat
  • Upravit
1557
16.8.21 09:53

Já jsem byla na odstranění spousty fibromů (mám je jak krupicku) letos na krku pod bradou na jaře.
Dělali mi to na chirurgii laserem, cena 2000.

A už je mám všechny zpět a možná ještě víc.

Znova to platit nechci, hlavně když vím, že se to zas vrátí hned, ale nevím, co s tim:(

Krk mám tím úplně posety, des.
Jenže jak si pomoci…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková