Ucpané WC - velmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
13.8.07 19:49

Ucpané WC - velmi

Zdravim. Mám nepříjemný problém. V déle neobývaném bytě je ucpaný záchod, plný až po vrch ne vodou ale (nechci to vyslovit). Poradíte co s tím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
13.8.07 20:02

co zvonem? Nám se jednou ucpal a tohle naštěstí pomohlo…ale byl to masakr!
Pevný žaludek přeju
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.8.07 20:15

no nejspis to asi nejsou vase exkrementy,tak to je asi humus,ale manza ucpava zachod bezne a pak kdyz uz to fakt nejde,da si na ruku sacek a vrta se tam rukou…zkousela jsem i ty ruzny pripravky a pak prolivat horkou vodou,nevim jestli pomohlo toot nebo to kdyz se ve wc vrtala tchyne…:-) ale pak to slo dolu…
mame vesele prihodky,kdyz voda byla az po misu a tchyne splachla a vsechny h…a vytekly na podlahu :lol: hodne zdaru.asi dat kolik na nos,zavrit oci a provrtavat,ja bych to nezvladla,ale manza je odolnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.8.07 20:29

Tak to já bych to vyčistit nemohla, já bych tam možná ještě něco přihodila ze žaludku.

Lituju tě, lidi jsou fakt prasata. Humus.

Přežij to ve zdraví a pak se ozvi jak to nakonec dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.8.07 22:00

Ahojky, jestli si dobře pamatuji, takse to snad dá „prorazit“ pérem na odpady, takovým silným a dlouhým, museli jsme si ho půjčit u instalatéra a pak v práci- USP jsme to taky dělali. Byla to fakt lahůtka doporučuji na lačno. Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.8.07 22:44

Ahojki

a co takhle nějaká odborná firma? Určitě na to jsou lidi - i když se budou muset zaplatit. U nás v bytovce když někdo nechtěl čistit odpadní trubky (také zacpané a vyteklé do sklepů) tak se objednala firma a ta to vyčistila (tlakovou vodou).. Hodně štěstí …

V

• Citovat
  • Upravit
1268
14.8.07 08:38

Taky bych si na to objednala firmu. U nás doma, když se zacpal záchod, tak to čistil manžel, půjčené péro nepomáhalo, přípravky typu krtek nepomáhaly (spíš to zhoršovaly) takže nakonec jsme celý obsah záchodu (naštěstí většinou s vodou) růčo vybrali a manžel odmontoval celou mísu a dole v místě, kde vede z mísy do odpadní trubky taková ta gumová „hadice“, tak tam to bylo většinou ucpaný. Ale tvůj případ je asi něco jiného. Kontakty na tyhle instalatérské firmy jsou všude ve zlatých stránkách, a pod heslem třeba čištění odpadů i na internetu. Přeji brzký voňavý byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.8.07 17:21

zachod

cauky a co zkusit nejakou chemii a nechat hodne dlouho pusobit? Ja do ucpaneho zachodu liju domestos a vetsinou to povoli po nejake dobe samo. Tak co zkusit celou lahev? Za zkousku to stoji a je to lepsi nez se v tom vrtat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrr
20.4.10 08:39

SEPTONIC a ucpane wc

Je to kanadsky vyrobek a byl sem spokojen. Koupil sem na vystave. Da se ale koupit i na internetu u slovenske firmy www.bios-zvarik.sk/

• Citovat
  • Upravit
18305
20.4.10 10:45

Tak tohle jsem jednou čistil po svém poloinvalidním tatínkovi v jeho garsonce… :cert: a on ještě problém se záchodem vždycky před celým okolím zatajoval. :cert: :cert: :cert:

Řekl bych, že bude asi jediná cesta: mísu odmontovat (pokud není přibetonovaná) a z obou stran tu vrstvu exkrementů prorážet nasucho klackem ze dřeva (železo nedoporučuju, při troše neopatrnosti rozbijete mísu). Připravte se ale na to, že po odmontování mísy se na vás vyvalí puch z odpadní trubky, no a to není nic moc. Až hento také oné prorazíte, mísu našroubovat zpátky, utěsnit odtok a prolévat hodně teplou vodou s dost velkým přídavkem SAVA. Přesně tak jsem to dělal já.

Dobrou chuť vám přát nebudu, ale chce to hodně silný žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.4.10 10:47

Jééé, sorry… Nevšiml jsem si data zdáví příspěvku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarid
11.6.10 08:43

Dobrý den, zkuste kontaktovat nějakou firmu, která se zabývá mobilními toaletami. Do těchto toalet se dává speciální roztok, který exkrementy rozpouští tak, že se dají vyčerpat jako hustší tekutina. Pokud není dům v patře a je přístupný z ulice (okno apod.), mohli by vám dokonce přijet WC i odčerpat (mají i malé čerpací vozy s malou cisternou na Jeepu apod.). Pořádám letní open air festival a mohl bych na toto téma vyprávět… :poblion: Mám letité výborné zkušenosti s firmou Johnny servis. Ale je těch firem mnohem více, např. TOI TOI atd. Snad Vám to pomůže. :palec:

• Citovat
  • Upravit
zuzanitka
16.1.12 14:06

ucpané wécé

No já jsem to ted dodělala.A inspirovala jsem se zvonem a taky jsem si navlékla sáček na ruku :) no naštěstí tam nebyly exkrementy,ale pouze kuča špaget,kterou jsem tam předtím hodila.Voda stoupala čím dál výš :( Prošpárala jsem se tam rukou,dokonce jsem špagety nahmatala :) a pak zvonem a už to začlo klesat :roll: .No a poté jsem tam nalila pomalu kýbl s horkou vodou,abych zjistila,jestli to ještě nestoupá…,ale ne,už to bylo v pohodě.Ještě jsem párkrát spláchla a bylo dokonáno :andel: Nebylo to tak hrozné. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
shebby
14.3.13 09:53

Chce to krtka! Vysypete tam postupne celou flasku+to prostouchnete nejlepe nasadou;-)

• Citovat
  • Upravit
shebby
14.3.13 09:53

Chce to krtka! Vysypete tam postupne celou flasku+to prostouchnete nejlepe nasadou;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný