Ucpaný záchod :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
15.1.06 13:22

ta voda by nemela byt vrela, aby to neprasklo - uz se mi to stalo!!

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.07 13:52

záchod

Ahojky, ted mámproblém se záchodem pro změnu já, je to prekérka jak Brno. Myslím že jsem tam naházela moc papíru a ted se to nechce posunout. Je to proste zablokovany, zkousela jsem zvon a nic moc. Pak jsem tam nalila celou flašku nějakýho prostředku obsahující i chlor, tak uvidím. Zatím čekám…

• Citovat
  • Upravit
mix
24.9.10 20:24

jedině ZVON !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
klj
2.9.11 12:18

kyselina solna…zabira nam i v klubu, kde je to po vikendu pekne za…neřáděné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.12 19:27

Miláček

Tak tedkom mi miláček rukou protáhnul záchod protože byl ucpaný uplně mě z toho natáhlo já bych to tam nedala ni za nic :D

• Citovat
  • Upravit
Dandy ad
17.8.12 15:14

Spadla mi do zachodu vonavka v te uměle hnotě a splachla jsem to nejde to nijak vytahnout..je to v trubkách a ucpal se zachod…poradte mi prosim co mám stim dělat…děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
12895
17.8.12 15:17

:mrgreen: že by instalatér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dandy 12
17.8.12 15:25

Jo to mě taky napadlo ale doma to asik nijak sama neudělám že??

• Citovat
  • Upravit
12895
17.8.12 15:28

Obávám se že ne. To bude asi zaseklé v tom kolenu. Možná kyselina chlorovodíková by pomohla…ale mám obavy aby se to nezkontaminovalo s tou voňkou a nevybuchlo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.8.12 15:45

Mas doma zvon? vem ho a nekolikrat s nim v zachode prostourej, melo by to pomoci.Kdyz ne, jeste mam doma takovou kovovou ohebnou tycku s tou to taky jde.Pak uz jedine zavolat instalatera :mavam:

• Citovat
  • Upravit
terusjanuseluskajus
27.9.13 00:45

Pls mame problem.mame s kamoskama ucpanej zachod a jsme na hotelu a ucpal se no…co delat potrebujem to vedet DDO ZITRA!!! Rychle plis.jo a vsem je nam to lito…nemame krtka ani pero na záchody. ani sodu.plis radte!!! Ani zvon..bože rychle pretyka to po okraj!!! :(

• Citovat
  • Upravit
272
27.9.13 01:06

Ručně, stručně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terusjanuseluskajus
27.9.13 02:35

Co potrebujeme??

• Citovat
  • Upravit
272
27.9.13 14:48

Rukavice a protlacit to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.9.13 15:55
@terusjanuseluskajus píše:
Pls mame problem.mame s kamoskama ucpanej zachod a jsme na hotelu a ucpal se no…co delat potrebujem to vedet DDO ZITRA!!! Rychle plis.jo a vsem je nam to lito…nemame krtka ani pero na záchody. ani sodu.plis radte!!! Ani zvon..bože rychle pretyka to po okraj!!! :(
:lol: pls, reknu ti jedn, pls, strc celou ruku do haj.zlu!pls a potlac :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný