Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ta voda by nemela byt vrela, aby to neprasklo - uz se mi to stalo!!
R.
Ahojky, ted mámproblém se záchodem pro změnu já, je to prekérka jak Brno. Myslím že jsem tam naházela moc papíru a ted se to nechce posunout. Je to proste zablokovany, zkousela jsem zvon a nic moc. Pak jsem tam nalila celou flašku nějakýho prostředku obsahující i chlor, tak uvidím. Zatím čekám…
kyselina solna…zabira nam i v klubu, kde je to po vikendu pekne za…neřáděné
Tak tedkom mi miláček rukou protáhnul záchod protože byl ucpaný uplně mě z toho natáhlo já bych to tam nedala ni za nic ![]()
Spadla mi do zachodu vonavka v te uměle hnotě a splachla jsem to nejde to nijak vytahnout..je to v trubkách a ucpal se zachod…poradte mi prosim co mám stim dělat…děkuju moc
Jo to mě taky napadlo ale doma to asik nijak sama neudělám že??
Obávám se že ne. To bude asi zaseklé v tom kolenu. Možná kyselina chlorovodíková by pomohla…ale mám obavy aby se to nezkontaminovalo s tou voňkou a nevybuchlo to ![]()
Mas doma zvon? vem ho a nekolikrat s nim v zachode prostourej, melo by to pomoci.Kdyz ne, jeste mam doma takovou kovovou ohebnou tycku s tou to taky jde.Pak uz jedine zavolat instalatera ![]()
Pls mame problem.mame s kamoskama ucpanej zachod a jsme na hotelu a ucpal se no…co delat potrebujem to vedet DDO ZITRA!!! Rychle plis.jo a vsem je nam to lito…nemame krtka ani pero na záchody. ani sodu.plis radte!!! Ani zvon..bože rychle pretyka to po okraj!!! ![]()
@terusjanuseluskajus píše:
Pls mame problem.mame s kamoskama ucpanej zachod a jsme na hotelu a ucpal se no…co delat potrebujem to vedet DDO ZITRA!!! Rychle plis.jo a vsem je nam to lito…nemame krtka ani pero na záchody. ani sodu.plis radte!!! Ani zvon..bože rychle pretyka to po okraj!!!