Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
prosím o rychlý nápad a pomoc.
Dostali jsme dětský bazének o průměru cca 1 metr - opravdu pro ty nejmenší. Dnes jsem ho chtěla nafouknout, ale když zasunu gumovou „ucpávku“ do dírky, kde jsem foukala, po chvilce se opět vysune a tím pádem se bazén vyfoukne, respektive okraje bazénku.
Omlouvám se za takový popis, ale nevím, jak se těmto gumovým ucpávkám říká.
Zkoušela jsem to přelepit lepící páskou, ale vysune se to i přes ni.
Děkuji za vaše rady.
Prislo by mi jednodussi koupit novej, tezko budes shanet ucpávku spravneho prumeru, která bude spolehlive fungovat.
Pokud si pamatuju, kdyz jsem byla mala, resil to deda na miru vyrobenym kolíčkem ze dreva, ale v dnesni době ( s mensi zrucnosti rodicu a prarodicu a relativne nizsimi cenami bazenku v porovnani s platem a pomerne jednoduchou dostupnosti) bych se jeho vyrobou asi nezabývala. ![]()
@jakanas @mroe Jednodušší by to asi bylo, ale nemám cestu do města a chtěla jsem dát dítě v těch tropech trošku zchladit. ![]()
@Popelka12 píše:
@jakanas @mroe Jednodušší by to asi bylo, ale nemám cestu do města a chtěla jsem dát dítě v těch tropech trošku zchladit.
Tak najdi jinou nadobu, nez se mordovat s nenafouknutelnym bazénkem… ![]()
@Popelka12 Mě to dělalo u nafukovacího míče a pomohlo odstřihnout takový ten plandající kousek, co je u toho špuntíku, co se zastrkává (taky nevím, jak to líp popsat). Prostě ten cancour, za kterej to vytahuješ, když to chceš vyfouknout.
@Meeshab Moc děkuji za nápad. Mohu říct, že mě pomohl. Ustřihla jsem a ucpávka drží! Moc díky!! ![]()