Udělala jsem špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
28.6.10 22:38

ten problém u nás trvá asi 4 dny, do té doby byla jen kojena, tak já to teď s tou váhou nijak nepoznám..a ty kojící čaje piju :-( od lerosu a bílé kávy taky vypiju dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.6.10 22:48

moje dcera má 15 měs., já ještě občas kojím, ale mléka mám málo a musela jsem začít dávat UM. A Nutrilon, Beba i Hipp jsme vyhodili, páč nechtěla ani kapičku. Pak jsem si od známé vzala trochu Sunaru, na zkoušku. Je to ten ochucený, banánový Sunar complex a můžu říct, že Nini se po něm šla a doteď jde umlátit. Pak ji babička omylem koupila banánový Nutrilon (zapamatovala si jen příchuť a značku spletla), a malá ho sice pila, ale když jsem ho ochutnala, tak můžu říct, že ten Sunar byl dle mé chutě mnohem lepší. Chutnal jako normální mléko sbanánovým grankem, kdežto ten Nutrilon mi přišel takový umělý…takový trochu horší, takže nyní kupujeme pouze ten Sunar, doufám, že se ji nepřejí.
P.S. Nedělám Sunaru žádnou reklamu, ani nechci pošpinit jméno Nutrilon, pouze radím, co pomohlo nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.6.10 22:56

dr nám říkala, že ovoce bysme měli dávat tak za měsíc ( teda kromě té rýžové kašičky s banánem, kde banán skoro nejde ani cítit), jenže co mám dělat když fakt nic čistého nechce a kde je ten banán tak mi to aspoň sbaští a i já jsem klidnější, že je napapaná a ne hladová, pořád doufám, že se ještě rozkojím aspoň trošku, sice už teď mám za ty 4 dny trápení bradavky úplně popraskané a bolí jak ďas, ale nechci to vzdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.6.10 07:09

s tou váhou to nepoznáš proč?nemáš ji jak zvážit?tak si zajdi k dr. na zvážení,moje mě nabídla kdykoliv budu chtít mám si ji dojít převážit.ale já sem si když byla malá a měla sem strach že nepřibýrá vážila doma na osobní váze,vzala sem si ji do náručí a pak sem se zvážila jen já sama a veděla sem aspon orientačně že přibýrá.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová