Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky jak vam ditko dlouho pili mlicko???memu synkovi je 15 mesicu a jeste papa sunar rano a vecer.Jinak v noci spinka celou noc.V kolika jste to vysadili???
My Sunar taky ještě pořád dáváme, ale už jen ráno. I když nedávno to bylo ještě i večer a malý je skoro 2,5. Minimálně do tří let ho ještě dávat budu
Ahojky,tak nám je tedy zatím 13 měsíců,ale sunar dávám taky ráno a večer,a určitě ho dávat do těch 3 let taky budu.
Taky dávám Sunar ráno a večer a ještě budu ![]()
večer u lahve usne,takže paráda,ráno je to zvyk…bere mě za ruku a papi papi---tak jdeme dělat Sunar
Ráno a večer dáváme Sunar do 3 let
Pak přecházíme na kravské mléko.
13 měsíců a lahev UM 3× denně - večer, ráno, většinou i jednou v noci. Budu dávat, dokud bude chtít. Po druhém roce mu zkusím vyměnit UM za kravské.
Obě naše holky měly sunar do tří (ráno a večer z hrnečku avent, flašku jsme nikdy neměly.)
Halka
Ahojky, našemu je 17. měsíců sunar dostává už jen před spaním, zahuštěnej rýžovou kašičkou a ráno dostává plnotučné mlíčko.
Sama přemýšlím do kdy dávat a co jsem se dočetla tak doktoři říkají do dvou let, tří let… ![]()
Já bych dávala do té doby, dokud mu chutná
. Malý po mně ve 13 měsících hodil flaškou s UM a od té doby ho nevzal do pusy. Žádné. Kamarádky holčička pila Sunar do 3,5 let, prostě bez něj neusnula, takový rituál a pak ho také ze dne na den nechtěla.
my dávali sunar do 16 měsíců, pak jsme přešly na kravské mléko a dcera dodnes vypije 260 ml - ráno a večer ![]()
Ahoj, Sunar muzes davat vesele dal. Normalni mleko se nedoporucuje drive jak ve 3 letech. Do tohoto veku je stale pro dite dostatecne agresivni (bilkoviny). Sunar ma Sunar 24, ktery je pro „vetsi“ deti. Na krabicce uvadi, ze je tam 13 dulezitych vitaminu a mineralu. Takze to mi prijde super. Mam jistotu, ze dcera i ve 3,5l ma to, co je pro jeji vek potreba. A co se tyce veku, tak Sunar 24 doporucuji dokonce az do 6ti let
Dite by melo pit 0,5l mleka denne, takze hura na to…
Malý má 19 měsíců a do 18 měsíců pil Sunar ráno a v noci (1×), večer má kaše (většinou kupuji mléčné, ale i ty nemléčné měl se Sunarem). V 18 měsících se v noci odstavil a od té doby ho pije jen ráno. Večerní kaše teď začal dostávat s normálním mlékem. Dokud mu Sunar chutná, bude ho dostávat, zatím se na něj ráno těší ![]()