Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat… Jestli se dá nějak ovlivnit četnost dětí..? S přítelem bychom moc chtěli dvojčátka… tak mě zajímá jestli tomu můžu(eme) nějak napomoct..? ![]()
@annonymka samozřejmě že se to dá. Musíš teda mít sex 2× za sebou a musí být pátek 18, jedno jaký měsíc. Taky je dobré mít na hlavě čelenku a na nohách ponožky.
@K-Black píše:
@annonymka samozřejmě že se to dá. Musíš teda mít sex 2× za sebou a musí být pátek 18, jedno jaký měsíc. Taky je dobré mít na hlavě čelenku a na nohách ponožky.
@K-Black píše:
@K-Black píše:
A co chlap? ![]()
@Ukulina píše:
A co chlap?
ten má samozřejmě taky čelenku a ponožky, to jsou votázky tady toto
![]()
@K-Black píše:
ten má samozřejmě taky čelenku a ponožky, to jsou votázky tady toto![]()
Růžové?
@K-Black píše:
Fuj, ponožky na nohách při sexu nesnáším a čelenky nenosím. Pak teda ale nechápu, jak se nám ty dvojčata podařily
Asi jsme jedna z mála vyjímek, nebo to byl zásah " vyšší moci" ![]()
@K-Black píše:
ten má samozřejmě taky čelenku a ponožky, to jsou votázky tady toto![]()
Promiň, omlouvám se, já jsem minulý týden chyběla. ![]()
@Prcek88 píše:
Růžové?
Kdyz chcete holcicky, tak ruzove v opacnem pripade modre ponozky
.