Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tamata píše:
fakt? A víš jistě, že jsou děti tvoje? Nebyl ti partner nevěrný?
No teda já nevím, podle mě čelenka moc nezabere ![]()
Nejdůležitější je psychika - to víme všechny, že ![]()
Takže si to v hlavě přehodnotit a jít do sexu s tím, že si nepřeju z toho otěhotnět a HLAVNĚ nemít dvojčata, to by byl konec…zaručená cesta.
Ponožky bych si pro sichr nechala ![]()
Myslím, že to nijak neovlivníte. Jen jsem slyšela, že prý těsně po vysazení HA je větší pravděpodobnost dvojek, protože bývá často vícenásobná ovulace, ale nevím, co je na tom pravdy. Nebo si někde v zahraničí zaplatit IVF s 2 embryjkama, ale fakt bych to nedoporučovala ![]()
@K-Black píše:
@annonymka samozřejmě že se to dá. Musíš teda mít sex 2× za sebou a musí být pátek 18, jedno jaký měsíc. Taky je dobré mít na hlavě čelenku a na nohách ponožky.
A pokud nezaberou tyhle osvědčené rady, tak mám ještě jednu. Nemyslet na to!
@sara1000 píše:
Leva/prava nehraje roli
hraje, musí to být na střídačku, chlap levá modrá, pravá růžová a ženská levá růžová a pravá modrá. Jinak by jedno dítě mělo obě ruce levý a druhý obě pravy ![]()
Teda nechchi rejpat, ale tobe bude 16 a nejdriv se ptas zda nemuzes byt tehotna atd…a ted se tu ptas jak udelat dvojcata?? Mi to prijde trochu ujety ![]()
@Lucyje83 píše:
Teda nechchi rejpat, ale tobe bude 16 a nejdriv se ptas zda nemuzes byt tehotna atd…a ted se tu ptas jak udelat dvojcata?? Mi to prijde trochu ujety
Teď jsem pročítala a koukla na profil..chtěla jsem na věk a na její první téma taky reagovat…bohužel jsem druhá ![]()
Clostylbegyt - ale jednak ti ho nikdo nenapise, pokud nemas problem, jednak by byla blbost to zkouset, protoze muzes mit trojcata i vicercata a pak si uzijes dusevni peklicko, az budes muset resit pripadnou redukci. Zapomela bych na to. Dosla bych si do nejake rodiny s dvojcaty na konzultaci, ja myslim, ze hlidat takova dvouleta dvojcata a vypravit je ven, to musi byt teda necicko. O miminech nemluvim, to se asi nespi vubec, ne?
@Seizdra píše:
A pokud páreček, tak na levou růžovou a na pravou modrou, pozor - NEZAMĚŇOVAT!!
tak my to určo popletli že čekáme dvě ženský ![]()
@Pudloslava : Jo tak nějak - ať přijde k nám na návštěvu, myslím že by pak popřemýšlela, zda si pořídit dítě jedno, nebo vůbec
. Působíme jak zaručená antikoncepce.
@K-Black píše:
@annonymka samozřejmě že se to dá. Musíš teda mít sex 2× za sebou a musí být pátek 18, jedno jaký měsíc. Taky je dobré mít na hlavě čelenku a na nohách ponožky.
jsem si málem poprskala mobil. Ten by dopad, když jsem zrovna chroustala sušenku. ![]()