Hrdlo děložní - po interrupci

112
14.8.13 20:23

Hrdlo delozni - po interupci

Ahoj holky muzu se zeptat mate nekdo po revizi ve vetsim stupni stadiu a Vase dalsi tehotenstvi bylo v poradku? Mam sileny strach mela jsem revizi v 16 tt nesel vyvolat potrat :-( z duvodu Vvv. Ted se bojim ze me tehotenstvi bude problem :-( lekari me strasili z nedostatecnosti delozniho hrdla. Dekuji za veskery prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6260
14.8.13 20:30
@cmuky píše:
Ahoj holky muzu se zeptat mate nekdo po revizi ve vetsim stupni stadiu a Vase dalsi tehotenstvi bylo v poradku? Mam sileny strach mela jsem revizi v 16 tt nesel vyvolat potrat :-( z duvodu Vvv. Ted se bojim ze me tehotenstvi bude problem :-( lekari me strasili z nedostatecnosti delozniho hrdla. Dekuji za veskery prispevky

Ja jsem byla na preruseni v 19tt-vyvojova vada. A dnes mam doma jiz 3 letou holcicku. Meli jsme pauzu od snazeni jen 3mesice a povedlo se po pul roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.8.13 20:33

Ahojky, to jsem moc rada. Ale u me byl problem ze to preruseni neslo vyvolat samovolne trapili me 4 dny a pak stejne udelali revizi a roztahli mi moc del. hrdlo. A to se muze pouze do 12 tt. :-( a me to delali v 16 tt kdy mimco bylo velike.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
14.8.13 20:45
@cmuky píše:
Ahojky, to jsem moc rada. Ale u me byl problem ze to preruseni neslo vyvolat samovolne trapili me 4 dny a pak stejne udelali revizi a roztahli mi moc del. hrdlo. A to se muze pouze do 12 tt. :-( a me to delali v 16 tt kdy mimco bylo velike.

Ahaaa, tak mi to teda vyvolali a bylo to celkem rychle.. Tak to ti neporadim. Jen ti popreji, at dalsi tehotenstvi je bez komplikaci a dockas se krasneho, zdraveho miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
14.8.13 20:46

To je mi lito :hug:
a to ti rekli lekari ze tim ze te roztahli del. hrdlo budes mit problemy s dalsim tehotenstvim?

• Citovat
  • Upravit
112
14.8.13 20:54

Rekli mi ze v dalsim tehotenstvi hrozi nedostatecnost delozniho hrdla :-( ze muze a nemusi :-( jsem v 11 tt a zacinam se bat. Zajimalo by me jestli treba byl na revizi ve 12 ci 13 tt a dopadlo vse ok. Trochu povzbuzeni. :-( bojim se i genetiky, ale strach budu mit ted uz asi stale. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bellisima
14.8.13 21:13

Ja jsem byla na revizi ve 12 tydnu :,( a dalsi tehotenstvi dopadlo dobre a v postylce spinka skoro dvoulety ulicnik :kytka: vim ze se to mne rika ale nestresuj :hug: se co se ma stat stejnak se stane :nevim:
uvidis ze za par mesicu budes mit radost z miminka :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4068
14.8.13 21:33

@cmuky ahojky, držím palečky, já na revizi byla ale v 8tt a v dalším těhu jsem měla problémy se zkracováním děl. hrdla a dopadlo to tak že jsem si svůj pokládek doslova vyležela s nohama nahoře a ted leží v postýlce, dr. by ti měl pravidelně kontrolovat děl. hrdlo a do určité doby se i tedka dělá steh a pak už jenom ležet, zeptej se na to svého gynekologa, že máš strach a at ti řekne co a jak, držím palečky :kytka:
na mě se dr. tou revizí taky podepsali, prodělala jsem Ashermanův syndrom a stal se zázrak a mám prcka jak, jsem již psala, takže držím palce aby u tebe bylo už jen vše ok :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.8.13 07:12

Ahoji a Tobe delali steh? Do kdy se to dela? A kdy jsi se zacala otvirat :-( to je desny cim jsis proslapo jedne revizi v 8 tt. Ale mas doma vysnene miminko moc gratuluji snad budu mit stesti. Dnes jdu na kontrolu tak se optam na vse. Jak casto te kontrolovali? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí