Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky muzu se zeptat mate nekdo po revizi ve vetsim stupni stadiu a Vase dalsi tehotenstvi bylo v poradku? Mam sileny strach mela jsem revizi v 16 tt nesel vyvolat potrat
z duvodu Vvv. Ted se bojim ze me tehotenstvi bude problem
lekari me strasili z nedostatecnosti delozniho hrdla. Dekuji za veskery prispevky
@cmuky píše:
Ahoj holky muzu se zeptat mate nekdo po revizi ve vetsim stupni stadiu a Vase dalsi tehotenstvi bylo v poradku? Mam sileny strach mela jsem revizi v 16 tt nesel vyvolat potratz duvodu Vvv. Ted se bojim ze me tehotenstvi bude problem
lekari me strasili z nedostatecnosti delozniho hrdla. Dekuji za veskery prispevky
Ja jsem byla na preruseni v 19tt-vyvojova vada. A dnes mam doma jiz 3 letou holcicku. Meli jsme pauzu od snazeni jen 3mesice a povedlo se po pul roce.
Ahojky, to jsem moc rada. Ale u me byl problem ze to preruseni neslo vyvolat samovolne trapili me 4 dny a pak stejne udelali revizi a roztahli mi moc del. hrdlo. A to se muze pouze do 12 tt.
a me to delali v 16 tt kdy mimco bylo velike.
@cmuky píše:
Ahojky, to jsem moc rada. Ale u me byl problem ze to preruseni neslo vyvolat samovolne trapili me 4 dny a pak stejne udelali revizi a roztahli mi moc del. hrdlo. A to se muze pouze do 12 tt.a me to delali v 16 tt kdy mimco bylo velike.
Ahaaa, tak mi to teda vyvolali a bylo to celkem rychle.. Tak to ti neporadim. Jen ti popreji, at dalsi tehotenstvi je bez komplikaci a dockas se krasneho, zdraveho miminka ![]()
To je mi lito ![]()
a to ti rekli lekari ze tim ze te roztahli del. hrdlo budes mit problemy s dalsim tehotenstvim?
Rekli mi ze v dalsim tehotenstvi hrozi nedostatecnost delozniho hrdla
ze muze a nemusi
jsem v 11 tt a zacinam se bat. Zajimalo by me jestli treba byl na revizi ve 12 ci 13 tt a dopadlo vse ok. Trochu povzbuzeni.
bojim se i genetiky, ale strach budu mit ted uz asi stale. ![]()
Ja jsem byla na revizi ve 12 tydnu
a dalsi tehotenstvi dopadlo dobre a v postylce spinka skoro dvoulety ulicnik
vim ze se to mne rika ale nestresuj
se co se ma stat stejnak se stane ![]()
uvidis ze za par mesicu budes mit radost z miminka
![]()
@cmuky ahojky, držím palečky, já na revizi byla ale v 8tt a v dalším těhu jsem měla problémy se zkracováním děl. hrdla a dopadlo to tak že jsem si svůj pokládek doslova vyležela s nohama nahoře a ted leží v postýlce, dr. by ti měl pravidelně kontrolovat děl. hrdlo a do určité doby se i tedka dělá steh a pak už jenom ležet, zeptej se na to svého gynekologa, že máš strach a at ti řekne co a jak, držím palečky ![]()
na mě se dr. tou revizí taky podepsali, prodělala jsem Ashermanův syndrom a stal se zázrak a mám prcka jak, jsem již psala, takže držím palce aby u tebe bylo už jen vše ok
![]()
Ahoji a Tobe delali steh? Do kdy se to dela? A kdy jsi se zacala otvirat
to je desny cim jsis proslapo jedne revizi v 8 tt. Ale mas doma vysnene miminko moc gratuluji snad budu mit stesti. Dnes jdu na kontrolu tak se optam na vse. Jak casto te kontrolovali? Dekuji