Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevím jestli v roce 23 ještě tahle stránka jede, ale zkusím si zkrátit čekání.. ![]()
Jak jste to měli s nidací vy? Špinili jste, krvácely, nic??
Já jsem nikdy v životě nešpinila, ani před ms, ani po. Když mi ms konci, je to stále červeně červená krev.
Cyklus mívám 32 dni a tentokrat jsem začala 28.den špinit. Nejsou to sraženiny, je to spis takovej hnědej vytok. Nebo hnědý kapinky. Trvá to 3.den, po dnešní procházce bych řekla, ze toho bylo trochu víc, ale spíše celkově více výtoku než že by bylo víc krve. Dala jsem si sprchu, udelala par kroku a cítila kapky. Tak jsem si řekla a je to v pr… ![]()
Bylo to par kapek, ale bylo to teda daleko víc červené, ale žádná sraženina nic a pak zas nic. Tak si spis myslím, ze jsem to proplachla ![]()
Zarekla jsem se, ze test udělám až po případném vynechání. Tak mi zkraťte čekání a dejte vědět, jak to bylo u vás ![]()
Ja jsem mela spineni dva dny 9 a 10 dpo tak uz jsem tusila.. 12 dpo jsem mela na testu slabou carku.
@Terez111 píše:
Ahoj, nevím jestli v roce 23 ještě tahle stránka jede, ale zkusím si zkrátit čekání..![]()
Jak jste to měli s nidací vy? Špinili jste, krvácely, nic??
Já jsem nikdy v životě nešpinila, ani před ms, ani po. Když mi ms konci, je to stále červeně červená krev.
Cyklus mívám 32 dni a tentokrat jsem začala 28.den špinit. Nejsou to sraženiny, je to spis takovej hnědej vytok. Nebo hnědý kapinky. Trvá to 3.den, po dnešní procházce bych řekla, ze toho bylo trochu víc, ale spíše celkově více výtoku než že by bylo víc krve. Dala jsem si sprchu, udelala par kroku a cítila kapky. Tak jsem si řekla a je to v pr…
Bylo to par kapek, ale bylo to teda daleko víc červené, ale žádná sraženina nic a pak zas nic. Tak si spis myslím, ze jsem to proplachla
Zarekla jsem se, ze test udělám až po případném vynechání. Tak mi zkraťte čekání a dejte vědět, jak to bylo u vás
Podle diskuze můžeš vidět, že je epipi stále v provozu ![]()
Nyní jsem po třetí těhotná (31tt) a v žádném ze tří těhotenství jsem nidaci nezaznamenala. U syna jsem měřila teplotu, takže tam jsem zaznamenala pokles, jinak žádné špínění, krvácení.
Ja mela 9 DPO slabou carecku a pak 13DPO jsem to mela dostat, to jsem mela uz hodne viditelne 2 carky a spinila jsem jen v den ms. Myslela jsem si, ze z toho nic nebude, ale vyslo to.
@Terez111 podle me je na uhnizdovani uz pozde. Ja mela uhnizdovani 7.den po oplodneni a trvalo to asi 3dny. Diky tomu jsem vedela, ze jsem asi tehotna. Shodou okolnosti jsem byla na gynde na vysetreni kvuli neceho jineho a nabral mi HCG a v tu dobu bylo neg. Pokud vis, kdy byla ovulace, a mas za par dni termin ms a jsi tehotna, tak spis to bude lehke krvaceni z vyssi hladiny hormonu, nebo praskla nejaka cevka nez uhnizdeni. Ono, kdyz se vajicko uhnizdi, tak trva min 7-10dni nez zacne produkovat HCG. Uhnizdeni zacina, tak tyden po oplodneni.
Ahoooj! Mám dotaz..
Lze cítit uhnizďování vajíčka?
S přítelem necháváme miminku volný průběh, nesnažíme se nějak cíleně..
Teď mám období ovulace a předevčírem ráno jsme měli sex, ten večer mě asi hodinku docela silně píchalo v podbřišku, potom to přestalo a od té doby nic (nikdy to u ovulace nemívám).. Muže to byt ono?
Nenamlouvám si, že bych byla těhotná, jen mě to zajímá ![]()
Díky za odpovědi!
Pardon za anonym, nerada bych, aby mě někdo poznal:)
@MonaSun Tyjo, teď nevím jestli jsem se v tom textu nezamotala..ale pochopila jsem te tak, ze uhnizdit se mohlo dřív, reálně těhotná byt muzu a to krvácení je z hladiny hormonu..? Mne by to tak casove odpovídalo spis na to zahnizdovani si myslím teda…každopádně již je to asi jedno. Spinim od úterý, je pátek a už je to krvácení..
Sice bych pořad neřekla menstruace, protože mne přichází z 0 na 100, fakt jsem nikdy nespinila. Vždy mám brutální křeče, beru si 2 brufeny najednou a bricho si hreju termoforem tak, ze si tu kuzi téměř spalim 😅 tentokrat bez bolesti, menší množství a osobně bych řekla ze i bez sraženin, ale zas tak se v tom nepatlam, spis jsem přijala variantu, ze proste tento měsíc nic.
U mě žádné uhnizďovací špinění neproběhlo a těhotná jsem byla. Přišla jsem na to pátý den po vynechání ms, na testu dvě jasné čáry. Akorát, že mi pak odpoledne stejně přišla menstruace, holt se neudrželo.
Podle informací od lékaře vím, že nidační krvácení je rozhodně méně časté, než těhotenství bez špinění. Akorát se jen všude píše o nidaci. Spoustu holek je z toho pak zblblá, protože řeší „ale já vůbec nešpinila a přitom se to všude píše…“.
Takže asi tak.
@Anonymní píše:
Ahoooj! Mám dotaz..Lze cítit uhnizďování vajíčka?
S přítelem necháváme miminku volný průběh, nesnažíme se nějak cíleně..
Teď mám období ovulace a předevčírem ráno jsme měli sex, ten večer mě asi hodinku docela silně píchalo v podbřišku, potom to přestalo a od té doby nic (nikdy to u ovulace nemívám).. Muže to byt ono?
Nenamlouvám si, že bych byla těhotná, jen mě to zajímá
Díky za odpovědi!Pardon za anonym, nerada bych, aby mě někdo poznal:)
Uhnizdovani probiha, tak 7.-10.den po oplodneni, kdy doputuje teprve do delohy, takze 2dny po sexu jeste neni vajicko ani v deloze. Spis mas tedka ovulaci ![]()
@Birds ja jsem mela nidacni spineni jen v 1 teh ze 3. A zadne teh jsem nikdy nespinila.
@MonaSun no, uvidím jak dlouho a jak moc to bude probíhat. Test si pravdebodne stejně někdy za týden udělám 😂 delala jsem si ráno a já i manžel jsme viděla ducha. Vyhodila jsem ho, ať to víc nezkoumam a uvidí se.
Jinak ano, jak psala slečna, před 3 mesici jsem měla těhotenství take bez spineni a po týdnu očekávané ms odešlo s ms.
Holky tak update. Spineni se rozjelo v krvácení, trvalo 1 a půl dne. Slabé, bez sraženin, vodové, bez bolestí. Termín očekávané ms je dnes, a dnes uz zas jen spineni. Ms mám jinak jak hodinky po 32 dnech, s bolestmi, silnou, hustou. Příznaky nijak nepocituji, jedine co mě parkrat překvapilo, byl pocit ze se pobleju. 😂 Test budu dělat v úterý. Do úterý ale ještě času dost, tak si jo zkusím zkrátit tady 😃 😃 ❤️
Sama mám kamarádky, které měli “ms” a byli uz těhotné. Samozřejmě jsem se to spoustakrat docetla i v diskuzich. Co myslite? Je ještě šance nebo mate třeba stejnou zkušenost a nic?
Dodatek pro nesnazilky, protože snazilka zná a vi a nic takového nenapíše: ano, rekne mi to až test nebo odběr krve. Ne, nejde to neřešit a ne, nevadi mi si dělat zbytečné testy. ❤️
@Terez111 uvidis do utery zda se ms rozjede nebo ne a udelej test. Nejlepe digi at vis hned a ne lovit duchy. Muze to byt hormonama pokud jsi tehu. Klasicka ms to byt ani nemuze. Nekdo tohle ma co ty a byly tehotne. Pokud bysi mela kusy sliznice, jak jsi zvykla, tak to tehu neni.
Ahoj, updateeee, tak testy mám negativní. Ale “ms” děsně zvláštní. 15hodin ani kapička a pak to chvíli teče. Pak zas dlouho nic a pak to zas teče. Celkový průběh i vzhled je absolutně jiný, než jsem zvyklá. Tak vůbec nevím o co jde 😂