Snažení srpen 2023

1569
27.7.23 09:40

Snažení srpen 2023

Ahojky holky, tak zakladam snažení na srpen :). V červenci to nevyšlo první měsíc snažení tak snad se zadari v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
27.7.23 09:41

A ja zrovna chtela zalozit srpnove snazeni, byla jsi rychlejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
27.7.23 09:46

@Mikea nj už včera sem nad tím přemýšlela :). Jak už sem, ztrácela naději tak už se připravují na další snažení. Teď už aby došla MS. Ta by měla přijít zítra, ale bude to tak příští týden. Snad se nám to tu brzo taky, rozjede a hlavně bude spousta pozitivních testiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
27.7.23 09:52

@Jana 212 To me mrzi, snad srpen bude stastnejsi 🙂
Ja zatim cekam, mam cerstve po ovulaci, testovani mi vychazi na srpen tak se presunu uz sem.
Snad bude hodne pozitivnich testu a setkame se v tehotenskych diskuzich 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.7.23 10:00

Ahoj, tak se taky přesouvám sem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
27.7.23 10:12

Já už jdu taky k vám, ovulace byla nejspíš pondělí - středa, pozitivní test byl v pondělí ráno, ale jak rychle došlo k ovulaci netuším. A pokud nebyla hned v pondělí, tak je šance na otěhotnění minimální. Pochybuju, že by ve mně od pátka a soboty něco vydrželo do úterý nebo středy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.7.23 10:18

@Terrca no proč by ne. Já tak otěhotněla v dubnu, snažení jen pátek a ovu pondělí :palec: pak to nedopadlo, ale to je věc druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
27.7.23 10:22

@DeniHop Hele kdyby byla v to pondělí, tak tomu ještě věřím, že od toho pátka a soboty něco přežije, ale jestli byla třeba až včera, tak tomu moc nedávám. Po pozitivním testu je ovulace do nějakých 36 nebo 48 hodin, ne? Podle teploty bych jí tipla na to pondělí, kdy byl pokles, co byl i minulý měsíc, ale už se v tom ztrácím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco16
27.7.23 10:26

Ahoj, také se budeme s přítelem snažit v srpnu. Doufám, že všechny uvidíme vytoužené dvě čárky na těhotenském testu 🙂

• Citovat
  • Upravit
908
27.7.23 10:26

@Terrca ono záleží, taky jsem měla jednou ovulku ve dne pozitivního testu. Měříš teplotu? Aplikace ti to nevyhodnotila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
27.7.23 11:26

@DeniHop Měřím teplotu, ale aplikace se klasicky opět rozcházejí, ta jedna si tvrdí svoje, že byla 14 DC, ale to mi tvrdila i minulý měsíc a podle mě nebyla. A druhá říká, že byla ten 12 DC. Měřím zatím teprve druhý měsíc, tak v tom nejsem ještě zběhlá, ale mívám v den ovulace pokles, a pak už teplota jenom stoupá a ten pokles byl ten 12 DC. Minulý měsíc bylo to měření dost na prd, byli jsme na dovolené, takže jsem měřila, jak jsem se vzbudila, celou noc jela klimatizace a já pořádně nespala, takže hodnotit podle předchozího cyklu prakticky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.7.23 11:37

Holky taky se přesouvání i sem! Já jsem teda teprve 2 nebo 3DPO ale testování mi také vychází až na srpen 😁 ❤️ takže se připojím i sem k vám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
27.7.23 11:50

Ahoj holky. Tak se poprvé přidávám do této skupinky. Za měsíc mi bude 29 let, zatím bez dětí. S manželem v srpnu jedeme na dovolenou a hned po vysazuji antikoncepci.

Antikoncepci beru, co jsem s manželem, takže 13 let vkuse bez jediné přestávky. Ano, je to hrozné, ale nikdy mi gynekolog neřekl, že by to byl problém, tak jsem to neřešila. Teď se začínám bát, jak mi půjde otěhotnět. Zatím si teda nepočítám žádnou ovulaci, plodné dny ani nic podobného. Prostě hned po vysazení se začneme snažit a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
27.7.23 11:55

Vy zkušenější, máte nějaký návod, jak si spočítat, kdy je snažení nejlepší, kdy je pravděpodobnost otěhotnění největší? Nikdy jsem se o to nijak nezajímala a vy tady chrlíte různé teploty, počítání, DC atd. tak se úplně nechytám :) Tak jestli mě někdo zkušený může trošku zasvětit.

A jinak všem držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.23 12:13
@dendis01 píše:
Vy zkušenější, máte nějaký návod, jak si spočítat, kdy je snažení nejlepší, kdy je pravděpodobnost otěhotnění největší? Nikdy jsem se o to nijak nezajímala a vy tady chrlíte různé teploty, počítání, DC atd. tak se úplně nechytám :) Tak jestli mě někdo zkušený může trošku zasvětit.A jinak všem držím palce!

Ideální bude, když nebudeš řešit vůbec nic. Ani nepátrat v podobných diskusích. Já takhle kdysi vysazovala antikoncepci po 7 letech braní, o nějaké ovulaci jsem neměla ani páru, no a 3m po vysazení jsem už byla těhotná a máme z toho krásná dvojčata :mrgreen: O nějakém měření a testování bych začala uvažovat, až kdyby se třeba půl roku nic nedělo. Protože jinak je to úplně zbytečný stres a jak známo, srovnaná psychika je polovina úspěchu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex