Snažení srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3023
27.7.23 12:14

@dendis01 Ahoj, já nejsem úplně odborník přes teplotu, měřím krátce, ale za mě na začátek asi ideální ovulační testy, abys věděla, kdy jí zhruba máš. Já mám cyklus dlouhý 28 - 30 dní a ovulaci mívám kolem toho 12 - 14 dne cyklu. Na těch testech je návod, kdy podle délky cyklu začít testovat, abys jí chytla. Nebo jestli na těhotenství vysloveně netlačíš, tak tomu nech pár měsíců volný průběh, aby se tělo od antikoncepce očistilo a třeba se ti v mezičase povede otěhotnět, ani nebudeš vědět jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
27.7.23 12:24
@Anonymní píše:
Ideální bude, když nebudeš řešit vůbec nic. Ani nepátrat v podobných diskusích. Já takhle kdysi vysazovala antikoncepci po 7 letech braní, o nějaké ovulaci jsem neměla ani páru, no a 3m po vysazení jsem už byla těhotná a máme z toho krásná dvojčata :mrgreen: O nějakém měření a testování bych začala uvažovat, až kdyby se třeba půl roku nic nedělo. Protože jinak je to úplně zbytečný stres a jak známo, srovnaná psychika je polovina úspěchu.

Sama jsem zvědavá, za jak dlouho se nám zadaří. Na těhotenství vyloženě nespěchám, ale znám se, jak se dlouho nebude dařit, tak budu v nervech. A čím víc se to blíží, tím víc se o to začínám zajímat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.7.23 12:34

Ahoj holky:)
Tak se přidávám kvám do srpna, ms mě skončila dnes, tak budu čekat na ovu:)
Moc držím všem palce ať to vyjde Idelaně všem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
27.7.23 15:29

Taky se presouvam sem, i kdyz uz me to presouvani do dalsich a dalsich diskuzi uplne vytaci :zed:
Zadny moudra a rady ohledne mereni teploty a podpory poceti vam sem neprinesu, ale rada si postezuju a naopak vyslechnu ostatni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
27.7.23 20:25

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. V srpnu to bude 11měsíců co se snažíme a máme za sebou první IUI, tak čekám jak to dopadne. Ms má dorazit v srpnu. Všem držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
27.7.23 20:58

Ahojky, taky se přidám.
Pozitivní ovulační test sem měla včera a i podle bolesti vaječníku proběhla ovu včera. Ještě dnes to s přítelem pojistíme.
Držím všem palečky ať se dočkáme všechny pozitivních testíků. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
28.7.23 07:54

Tak i ja se pripichnu… Vsem drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
28.7.23 08:31

Ahoj, přidávám se :mavam: Jsem 9 DC, tak začíná zajímavý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
28.7.23 08:54

@KraliceAlice To presouvani me taky uz nebavi :zed: Napadlo me zalozit diskuzi a uz se nikam nepresouvat a zustat jen v jedne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
28.7.23 09:34

@Mikea Jo, to by bylo fajn, třeba i nějakou uzavřenou skupinu, já jsem začala tuším dubnovou a taky už mě to teda silně nebaví se pořád přesouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
28.7.23 09:46

@Terrca taky se presouvam už od dubna, snažení od ledna, ale až v dubnu jsem to tu objevila :think: ale zase se hodně lidí přidalo, hodně ubylo, já bych se bála, abych v uzavřené zachvilku nezůstala sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
28.7.23 09:56

@DeniHop Tak ona by ta uzavřená pak mohla pokračovat i jako těhotenská :mrgreen: My se snažíme od loňského února, věděla jsem, že tady ty snažící diskuse jsou, ale až v tom dubnu jsem se odhodlala přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.7.23 10:04

@dendis01 já otěhotněla hned první cyklus po vysazení antikoncepce ☺️ bylo mi 27 a brala jsem ji od 16ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
28.7.23 10:07

@Terrca to by bylo fajne a ještě víc fajne by bylo kdyby se nám všem provedlo naráz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
28.7.23 10:17

@dendis01 Mne bylo tenkrát 22 let, antikoncepci jsem brala 5 let a hned po vysazeni jsem otěhotněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí