Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janča207 to vůbec nevadí, to je v pořádku 🙈 já vidím hezky, ale bude to určitě falešný stínek 😇
@adruska27 taky bohužel nic nevidím. ![]()
Ale tento měsíc nám to určitě vyjde. Taky jsem měla divnou ms. Prvně 3 dny špinění, pak strašná bolest a teprve potom se to rozjelo.
Už jsme s manželem doufali a zase prd. ![]()
@adruska27 když jsem hodně přiblížila tak sem něco málo viděla
Tak už se mi to rozjíždí a dnes 1dc hurá, už se těším na další snažení, ale to si tak minimálně 14 dnu na ovu počkám. Já beru jen kyselinu listovou a jsou nějaké vitamíny i pro chlapa nebo něco na kvalitu spermii?
@zuupe to je hrozný no 🥺 taková ta falešná kapka naděje 🙈 ale ano, jak říkáš, už budeme brzy na řadě 😇
@Jana 212 dobře😇 no, ja jsem dnes 8DC, ale kdy bude ovu, to netuším, ale asi nebudu testovat tento měsíc, jedeme na dovču, tak se nechci stresovat, každopádně ji mám pokaždé jinak, protože se mi srovnává cyklus, minulý byl konečně 29 dnů! Tak jsem měla radost, v listopadu to bylo 76 🙈 🙈 jinak, něco určitě existuje, ale s tím moc neporadím, já beru inofolic combi premium a chlap vůbec nic, takže koukni na net, tam toho je pak dost i třeba přes diskuze z předešlých let 😇 😇
Ahoj všem!
Minulý měsíc jsem prodělala SP v šestém týdnu. Vše samo odešlo a následně jsem přesně po 28dnech dostala MS. Nyní jsem 7DC a doufám, ze se v srpnu tentokrat už úspěšně zadaří! Rada s vámi budu sdílet!
@adruska27
Já to zatím nedostala, ale už do srpna nahlížím.😂 Já předchozí měsíc měla tohoto mini ducha a nic z toho. Špatný test.
Ahojky, tak dne ráno růžové špinění. Obávám se, že se nám to zas nepovede 😔 tolik jsem už věřila. Je to těžký
@Janča207 jsem 8 dní spozdeni a vyšel mi těhotenský test. Tak nevím no ![]()
@hanikely39 a Jo vlastně! Už si vybavuju! Tak uvidis já myslím ze to bude fajn.. ale možná bych zavolala dr už dnes jestli té nevezme už dnes místo toho zítřka ze špiniš tak mas proste strach 🤷🏻♀️ ☺️ ❤️ ale bude to dobryyy ❤️
@adruska27
Testovala, ale brzo😂 zatím nic.
Teď se do neděle budu snažit počkat.
@Terrca Měla jsi pravdu s tou dovolenou se synem, je to taková správná trestná výprava.
![]()