Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanikely39 to si myslím, že už by test měl být výraznější, jedině že by ovulace byla později.
@Lotyyy snažíme se od června a vy? Já už jsem těhotná byla. Bohužel to nevyšlo. Jsem ve skupině, kterou tu založily holky 🙂 🙂 Jsi tam taky? 🙂
Příspěvek upraven 29.07.23 v 17:11
@Renata1991 prave taky si říkám. Proč tedy když nejsem těhotná ta druhá čárka se vůbec ukáže pak jsem akorát zas smutná. Posílám test dělaný před hodinou
@hanikely39 testuj nejlepe jednou znackou testu, pak se to zesilování lépe porovnává, počkej 2 dny a udělej znovu test a uvidíš
@hanikely39 mě teda přijde krasnej, to uz neni ani duch. Myslím, ze muzem gratulovat ![]()
@Coco16 my uz skoro rok a bohuzel se mi jeste ani jednou nepodařilo otěhotnět, měla jsem ale dost zdravotních komplikaci. Momentalne jsem po operaci a vyhlizim lepší zítřky
. Zadost jsem poslala ale zatim asi nejsem, skupinku nevidím.
Ach jo holky, dnes sem 30dc a test pořád bílý kdyby už aspoň přišla ms aby bylo blíž další snažení.
My se teď snažíme druhý měsíc, jednoho syna už máme, ale rádi bychom dvě děti s ne moc velkým rozestupem, takže radši už začínáme. Jsem teprve 2dc, ovulační testy jsem zatím nezkoušela, dyštak pak další měsíc. Moc na to není čas se tím stresovat 😁 😅 ale co si pamatuji před prvním těhotenstvím, tak ny kontrole na gynde mi říkal, když jsem tam byla 12dc, že to vypadá na ovulaci, takže ji mám dřív než ten 14dc. Ale po porodu čert ví, jak to mám teď. Délka 27dni mi zatím zůstala, ještě kojím, tak snad se do roka zadaří ♥️ ♥️ ♥️ a vám všem o přeji též ♥️
@hanikely39 a jak dlouho se snažíte? O první nebo uz mas deti? A neboj, naděje umírá poslední
dokud neni MS sance je vždy
@Lotyyy snažíme se 2 roky a děti mám 2 ale mám nového partnera už tedy manžela
@Jana 212 píše:
Ach jo holky, dnes sem 30dc a test pořád bílý kdyby už aspoň přišla ms aby bylo blíž další snažení.
Úplně tě chápu, jak já před týdnem ![]()