Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka taky ještě nemáme
mám doma taky kontryhel, budu pít zase od začátku cyklu ![]()
@lapaletka jojo, ale jen jeden denně, píšou 2, ale to bych asi nedala ![]()
@Terrca Uzavrenou skupinu? Klidne ji zalozim, uz jsem jednou jednu zalozila tak asi vim jak na to 😅
@Mikea Dala bych uzavřenou, pak se tam budeme víc znát
Já už se třeba v červenci totálně ztrácela.
@DeniHop a uz od zacatku, nebo teprve zkousis, zda bude mit taky pozitivni ucinky?
Ja jsem mela, nebo teda jeste mam, ten caj od baby Radnicke, ale sacky ne sypany. Soudim, ze sypane caje budou asi lepsi, ale kdovi.
@lapaletka mám normálně pytlíkový z lékárny. Zkoušela jsem ho poprvé v dubnu a ten cyklus se zadařilo, nevím zda to bylo kontryhelem, ale od té doby mu věřím ![]()
@Mikea tak jsem tě už zazadala o členství ve skupině 🙂. Děkuji za založení
@Mikea píše:
Holky tady skupina, at se nemusime stehovat.https://www.emimino.cz/…ase-snazeni/#…
Taky jsem zažádala ![]()
Holky, piju taky kontryhel, ale někdo mi říkal nebo jsem četla, už nevím, že by se neměl pít po ovulaci a v 1. trimestru - přitom nějaké těhu čaje ho obsahují. Nevíte co je na tom pravdy? Já beru ještě Gynex a Relaxin (na nervy, měla jsem menší emoční zhroucení
) tak to s tím čajem nepřeháním. Jak ho užíváte vy?
Holky ahoj, tak já myslela, že už nevyjde v červenci a zatím MS nikde a dnes jsem koupila test a tohle tak nevím co si o tom myslet. Ale příznaky nic moc a bolí mě bříško jako bych to měla dostat.