Uječená sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sonča 12
16.7.19 19:42

Uječená sousedka

Holky pomoc, už jsem zoufalá bydlíme v bytovce a sousedka nad náma neustále řve, každej den a fakt hrozně, jak kdyby byla u nás v obýváku, samozřejmě mě buděj malou, její 13 letá dcera má nehorázný historický výstupy, snažili jsme se to ignorovat ale když to ovlivňuje naší malou, v tom smyslu že jí přetrhnou spaní a ona pak jen pláče, pláče a pláče, můžu sní dělat cokoliv ale stejně se do toho spánku ubrečí, což mě vážně štve, už jednou jsem za ní šla, slušně jí poprosila aby se stišili, snažila se jí vysvětlit že nám jde hlavně o malou, že jí to ruší a nemůže spinkat, nic pořád si ječeli, pak odjeli na dovolenou, tak jsme si užívali klídek no ale včera už na ní její přítel ječel že je k*rva (její dcera byla doma), tak jsme to nechali být ale dnes už to bylo opět k nevydržení a zase malou vzbudili, tak jsem tam šla a otevřela mi její dcera tak jsem řekla tohle:,, budete už potichu, zase jste mi vzbudili malou, už toho mám plný zuby'' ona jen přikyvovala, pak za mnou přišla že semnou chce mluvit její máma, tak jsem jí řekla že mám doma malý dítě že nikam nepůjdu, tak přišla ona a řekla mi že jiný dečka tady taky řvou a nic neříkám a ona když trochu (podle ní) zvýší hlas tak je to hned špatně, nenechá se buzerovat, že to nemá cenu že jsem vygumovaná :cert: jenomže ty děcka tady řvou venku když si hrajou a ona a její dcera řvou klidně v 6 ráno a klidně ve 23:00 :zed: nemáte prosím radu co s tim, přemýšlela jsem zajít za starostou ale nwm jestli stim něco zmůže, my kvůli ní třeba jdeme spát až ve tři ráno když nám malou v těch 23 hod. vzbuděj

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
16.7.19 19:45

Přestěhujte se. Tohle ti nikdo nevyřeší. Možná v noci na ně můžeš zavolat policii, ale přes den a ráno mas poroste smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
16.7.19 19:45

Přes den asi nenadelas nic. Pouze v dobe nočního klidu, tj 22-6h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
16.7.19 19:46

A potom je otazka, pokud na ne zavolas v noci policii, jestli o to víc nebude řvát přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
16.7.19 19:50

Tak nebydlis tam sama no, si kupte rodinný dům a ne byt. Vždy jsem byla radši, když se v bytovce neřešil každý šrumec, aspoň víš, že nemusíš být tak tiše a našlapovat po špičkách ani ty.
Dnes je hrozná moderna, že mimčo prostě spí nejlépe všichni vypadnete pryč a držte hubu… a na dědině hučí sekačka, stékají psi a dítě spí v kočáru na zahradě jak zabitý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.7.19 19:51

Přestěhovat.. bohužel s tím nic jiného nejde.. Bohužel takové je bydlení v bytovce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.7.19 19:53

Máme úplně to samé. Akorát pod náma bydlí starší lidi. Přes den klid. A v noci dělají bordel jako kdyby stěhovali nábytek, tv na plné pecky a nejlepší teď poslednu dobou jako kdyby na nás bušili ze spod smetákem přímo pod naší postelí!! Dcery se mi taky budi kolikrát s pláčem. Jsou oba nemocní, nikdo se o ně nestará. A nenadelame nic :nevim: a to nemluvím o horších věcech co s nima máme za problémy. Byla bych ráda i za řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
16.7.19 20:04

Já se spíš divím, že řvaní od sousedů vzbudí spící dítě. To máte byt z umakartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.7.19 20:07

@Petula306 Bydlela jsi někdy v paneláku? Nebo bytovce? tam je vše v přímém přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.7.19 20:08

Obávám se že řešením je stěhování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
16.7.19 20:10

@divine woman no právě, že celý dosavadní život a nemám pocit, že by bylo všechno až tak moc slyšet :nevim: buď jsem zvyklá, že už to nevnímám nebo máme tvrdý spaní.
Mě vadí akorát, když vrtají přes poledne, jinak je mi to fuk. Aspoň si můžu občas pustit nahlas hudbu a ostatním je to taky jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.7.19 20:11
@Petula306 píše:
Já se spíš divím, že řvaní od sousedů vzbudí spící dítě. To máte byt z umakartu?

Taky bydlíme v bytovce, a divila by jste se jak to jde slyšet. Vedle od sousedů jde slyšet mobil jak vibruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
16.7.19 20:12

@Pea12 tak slyšet možná jo, ale aby to budilo ze spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33227
16.7.19 20:15

@Sonča 12 Neuděláš s tím bohužel nic, jedině se odstěhovat :nevim: Ber to ale zas tak, že tvoje dítě vyroste, bude si chodit hrát ven, bude stopro ječet na chodbě, mlátit dveřma atd, takže se to časem vyváží a nebudeš už sousedku vnímat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.7.19 20:16
@Petula306 píše:
@Pea12 tak slyšet možná jo, ale aby to budilo ze spaní?

Jak jsem již psala, pod náma v noci mají pustenou tv a budi nas to.. kolikrát v noci musím čumět do tmy a poslouchat jejich oblíbený šlagr. A rozumím skoro každé slovo písničky. :lol: kolikrát mi to taky vzbudilo mimino. A jejich noční „stěhování nabytku“vzbudi i tu starší a to spí na druhé straně bytu a ten kraval je spíše pod naší ložnicí. :lol: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný