Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, vím že to sem nepatří ale prosím o radu, nemáte někdo chlapa, co dělá u dopraváků nebo některá u Vás? Stalo se mi dnes, že jsem vyjížděla ze dvora, koukám do zrcadla, byla snížená viditelnost a pan co jel ze shora nesvítil a já mu tam vjela, od nehody ujel, svědek, který u toho byl mi řekl, že auto opravdu nebylo vidět. Pána jsem dojela, nehodlal se mnou vůbec nic řešit, byl sprostý a arogantní, tak jsem si vyfotila je SPZ a škodu na jeho autě s tím, že půjdu na policii. Pán mně předběhl a udal mně, že jsem ho nabourala. Od policie mi bylo sděleno, že vina je na mé straně i když pán za snížené viditelnosti nesvítil a že se s ním mám domluvit. A teď otázka, to ho jako mám kontaktovat, dvakrát jsem s ním nehodu chtěla řešit a on neměl zájem. Nikdo neřeší, že od nehody ujel a nesvítil. Moc děkuji za odpověď. Hanka
Mě před lety přišla pokuta. Chlápek tu na sídlišti naboural 5 aut včetně mého ( narodila jsem a na auto nebylo z okna vidět). Já dostala pokutu za špatně parkování. Stala jsem v protisměru. Takže pokuta za to. Škodu nikdo neřešil.
@HanullaH85 píše:
Dobrý večer, vím že to sem nepatří ale prosím o radu, nemáte někdo chlapa, co dělá u dopraváků nebo některá u Vás? Stalo se mi dnes, že jsem vyjížděla ze dvora, koukám do zrcadla, byla snížená viditelnost a pan co jel ze shora nesvítil a já mu tam vjela, od nehody ujel, svědek, který u toho byl mi řekl, že auto opravdu nebylo vidět. Pána jsem dojela, nehodlal se mnou vůbec nic řešit, byl sprostý a arogantní, tak jsem si vyfotila je SPZ a škodu na jeho autě s tím, že půjdu na policii. Pán mně předběhl a udal mně, že jsem ho nabourala. Od policie mi bylo sděleno, že vina je na mé straně i když pán za snížené viditelnosti nesvítil a že se s ním mám domluvit. A teď otázka, to ho jako mám kontaktovat, dvakrát jsem s ním nehodu chtěla řešit a on neměl zájem. Nikdo neřeší, že od nehody ujel a nesvítil. Moc děkuji za odpověď. Hanka
Já ale netvrdím, že to nebyla moje chyba. Spíš mi jde o to aby mně pak někde nepopotahoval, že jsem ho nekontaktovala
A hlavně, chodí nám tady děti přímo na silnici, není tady chodník, takže pardon, ale asi pán nejspíš moc dobře věděl proč odjíždí. Nevím no, ale odjet od nehody rozhodně není ok, ještě titulovat ženskou takovými slovy, které jsem schytala
No tos tomu dala. On by to evidentně neřešil a teď tohle. Co už, budeš mu muset zavolat a sepsat pojistnou událost, nahlásit a nechat zaplatit opravu z pojistky.
@HanullaH85 píše:
A hlavně, chodí nám tady děti přímo na silnici, není tady chodník, takže pardon, ale asi pán nejspíš moc dobře věděl proč odjíždí. Nevím no, ale odjet od nehody rozhodně není ok, ještě titulovat ženskou takovými slovy, které jsem schytala
OK to sice není, ale viníkem jsi ty
Nikdo si nic nezapsal, myslím tím policii, nikdo se mně neptal na jméno a na SPZ mého auta, řešili to se mnou na chodbě, takže žádný spis ani není, on ani neví jak se jmenuji, celý je to dost divný. Vinu nepopírám
@HanullaH85 vždyť píšeš, že tě udal on, tak asi SPZ má, ne? To policii k tvé identifikaci stačí
@HanullaH85 a jak by tě teda našli? Pokud tě udal, pak spis samozrejme existuje
@mokkk píše:
A proč jsi to nenechala být a šla se udat na policii? Byla bych ráda, že to chlap nechce řešit, ujel a mám klid. Určitě bych se za ním nehonila. To jsi nevěděla, že když vyjíždíš ze vrat, je vina na tvé straně?
Holt jsem celkem dobrák a nebylo mi to jedno, jela jsem za ním proto, že to byl starší manželský pár, takže asi proto no. Ale neskutečně na mně ječel a byl celkem agresivní
Právě že nemá, já byla na policii taky a tami řekli že pán už tady byl a že nahlásil pouze silnici kde se to stalo, jinak nic neměli
@Tichošlápek píše:
OK to sice není, ale viníkem jsi ty
To není pravda. Pokud nebyl vidět, tak bude viníkem on. Problém je v tom, že bude dost těžké to prokázat. Jsou třeba v okolí kamery? Svědci?
@Tichošlápek já nevím, celý je to divný, jen jsem chtěla poradit jak se zachovat