Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezbývá než počkat do MS ( to se načekám, mám dlouhý cyklus). Koupím ještě 10 test, ale u mě tomu stejně nevěřím
jen nechápu kde se to hcg bere.
@Katharina.84 No taky nevím menstruaci sem dostala naposledy 22.4. ktomu krvácení jeden den.. od 23.4. do 8.5. což je dneska pořád nic ani kapka krve ![]()
@Katharina.84 kdyz je to uz po několikáté tak bych to šla řešit na gynekologii aby se něco nezanedbalo
@Sisi 14 máš pravdu příští týden objednám termín. Mám bolesti no spíš tlak v podbřišku dobře 3 den jde mi to už na nervy., máš pravdu jen tak budu mít klid. Holky děkuju.
A máte někdo zkušenosti sťim že sté měli menstruaci jeden den? 🤦🏽♀️
Pro jistotu sem zkusila těhotenský test byl tam slabší duch 🫣 po týdnu sem zkusila opět nový a vyšel úplně negativní jednou my vyjdou slabší duchy potom nic na gyndě nešlo nic vidět nemám cystu nic 🫣
@kropenka653 mohlo jít o biochemické těhotenství, těhotná si byla ale neudrželo se to ale tam se oak MS rozjede ale může být zpoždění
@kropenka653 píše: Více
Já myslím, že plašíš úplně zbytečně. Je ti přes čtyřicet, přechod máš na krku, je úplně normální, že si menzes dělá, co chce. A těhotenský testy můžou reagovat na hladiny hormonů lehkým duchem na testu. Těhotenství bych na 99,99% vyloučila.
@kropenka653 píše: Více
Spletla jsem si tě se zakladatelkou. Není zvykem vkládat samostatné dotazy do nové a běžící diskuze.
@Katharina.84 to samé menstruace jeden den zkoušela sem několik testů vyšly vždy jednou slabé čárky.. potom zase ani duch na gyndu nešlo nic vidět cystu nemám