Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
. Prosím o další názor. Miminko neplanujem. Manžel je ca 20 let po vasektomii. Společné děti nemáme a já už nejsem nejmladší je mi 40. Před 3 měsíci jsem byla na odběru krve z jiného důvodu a testovali i HCG. Měla jsem opravdu lehce zvýšené HCG. Tak jsem si udělala test. Byl tam hoooodne slabý duch po pár dnech
zmizel. Další měsíc znova a teď zase, ale ten je silnější. U doktorky jsem byla, no nic neviděla
. Přikládám foto ze včerejška. Pracuji ve zdravotnictví tak s kolegyněmi zkoumáme jestli je to vůbec možné.
Objednali jsme se i na Urologii, ale termín až v červnu. Má otázka : může TT ukázat ovulaci? Já už fakt nevím. Do teď jsem byla přesvědčená, že, ne. Moc děkuji za názory a pochopení.
TT ovulaci neukáže, ale mamatesty dělají falešný duchy. Tak je přestaň používat. Ten druhý je navíc vadný.
Je to jeden a ten samý test. Na druhé fotce je jen úplně čerstvý.
No a kdy byl styk a kdy ma byt ms?
Chybi základní infk od ktereho se mužem odrazit
Dnes je to 13 dní od posledního dne MS. Styk prakticky každý den
vzhledem k tomu že už 7 let s mimiskem nepočítáme neřešila jsem to. Mám celkem pravidelný cyklus 31 dní. -+ 1 den
A nějak se chráníte? Pokud ne tak těhotenství možné je …ovulační testy mohou ukázat na těhotenství ale jestli to jde opačně nevím …a nemůže jít o nějaký myom nebo jiný gyn. Problém?
@Sisi 14 píše: Více
Vždyť má manžel 20 let vasektomii, jak jinak by se ještě měli chránit?
7 let jsme svoji. Nechranime se, manžel je 20 let po vasektomii. Objednali jsme se i u urologa, ale termín až v červnu, ale řekl, že možné to je. Už jsem z toho jelen. Dneska jsem koupila test ale 20 citlivost, ten snad duchy neudělá. tak otestuji zítra nebo mám pro jistotu ještě pár dní počkat? Mimčo by nám nevadilo, jen už se cítíme na takové dobrodružství trochu staří.
![]()
@sisi 14…to je v pohodě
nám by mimčo nevadilo jen tomu nechci věřit
všude říkají jak to není možné a pak pozitivní ( i když lehce) testy a v limitu ![]()
@sisi 14…na jednu stranu si říkám kéž by. Zítra udělám ten 20 test
Dobrý den zkouším kdo má sťim zkušenosti budu ráda za každou radu ❤️ 😌..
Menstruaci mám vždy pravidelnou.. natož minuli měsíc sem čekala že přijde což přišla a krvácela sem jeden den na druhý den už úplně bez krve jako bych ju nedostala. Těhotenský test sem zkoušela byl lehce pozitivní
(slabší duchy) Cystu ani nic podobného nemám. ![]()
Ahoj holky, tak právě udělaný test negativní 20 citlivost. Ani ducha nevidím a Ovu test trošku silnější, ale jinak nic. Tak kde se bere to HCG cystu nemám a že by Mamatest ukázal tak pěkného Ducha jako falešný výsledek v limitu, tomu taky nevěřím
Ach jo.