Špatný spánek v prvním trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
6.5.25 19:26

Špatný spánek v prvním trimestru

Ahoj, měla jste některá z vás problémy se spánkem v prvním trimestru?
Ja jsem v 7tt a posledních 5 dní jsem nenaspala více než 4-5 hodin v kuse.
Případně co vám pomáhalo na lepší spánek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12854
6.5.25 19:32

Jo, měla jsem, ale nevím, jestli to třeba nebylo vedrem, první trimestr jsem měla v těch vedrech loni.
V podstatě to trvalo celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.5.25 19:36

Taky jsem to tak měla, vzbudila jsem se třeba ve 2-3h ráno a už jsem nespala. A to jsem chodila spávat v 11 nebo ve 12.. Pak to samo přešlo a přišlo na mě období kdy jsem spala zase furt🤣 Ráno jsem se vzbudila, najedla a šup zase do postele a spala jsem třeba i přes oběd. 🤣 Teďka jsem 14tt a zase se budím, protože už chodím pořád čůrat a nebo jsem úplně propocená🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.5.25 19:43

Ve druhém tehu jsem měla tehotenskou insomnii a nepomohlo nic :roll: Přečetla jsem po nocích tunu knih a paradoxně jsem byla lépe vyspala s novorozencem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.5.25 20:14
@Beruska999999 píše: Více

Těhotenska insomnie…to zní vyloženě děsivě. Nevěděla jsem, že něco takového existuje.😆
To vám někdo diagnostikoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.5.25 20:30
@Guide píše: Více

Dr Google během probdělých nocí :lol: Prostě jsem nespala. Moje PA jen pokrčila rameny, že se to někdy stává. Matně si pamatuji, že možná 2.trimestr byl trochu lepší, nebo aspoň jsem byla méně unavená nějak…pak ve třetím zase blbý. A to bylo druhé těhu, takže k tomu batole. Fakt parádní období, někdy nechápu, jak jsme to přežili všichni bez úhony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
6.5.25 20:40

Měla jsem a nepomohlo nic. Ke konci těhotenství jsem měla pro změnu šílený sny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.25 21:29

Ahoj. V prvním trimestru jsem se okolo druhé vzbudila a usnula okolo šesté, v druhém trimestru jsem už spala dobře, třetí zas spánek špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1363
6.5.25 21:32

Ja to mela take. A bohuzel ted jsem 33tt a je tl furt stejny. Kazdy dve hodiny vzhuru a chodim na zachod nebo nespim😆. Dlktorka mi dala i na spani prasky melatonin ale nikdy mi to nepomohlo. Beru to, ze je priprava na miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.25 00:31

Ano, měla jsem to taky a myslím, že to bylo zrovna kolem toho 7tt :). Vzbudila jsem se každý den uprostřed noci a několik hodin koukala do stropu. Netrvalo to ale dlouho, naštěstí to přešlo samo, údajně to způsobují ty změny v těle na začátku těhotenství. Pak jsem spala špatně zase až ve třetím trimestru, ale to hlavně kvůli břichu a nepohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.5.25 08:48

Taky jsem v 1. trimestru a kolem 2 hodiny se pravidelně vzbudím a koukám, třeba 2 hodiny do stropu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí