Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dnes už jsem se naštvala, že rodí všichni okolo mě a ukidila celej byt. Lezla jsem i po čtyřech a vytírala
Máte někdo zkušenosti s tímhle vypuděním miminka? Poslední tři dny mám v noci poslíčky, že nemůžu spát (celé těhu jsem je doted neměla) a ted mě po tom úklidu tlačí podbřišek, jak kdyby mi tam malá uplně sklouzla - hlavně když chodím, tak mě to tlačí
Za dva dny mám termín, ale pořád doufám, že se malá umoudří a vyleze dřív. Myslíte, že by to dneska mohlo dopadnout? ![]()
@dbaruse kazdej to ma, jinak taky sem malyho chtela, vypudit tak sem porad uklizela chodila na prochazky a vubec zkousela vsechno co sem, kde slysela nebo precetla a on nic, nakonec vylez az 2 dny po terminu ![]()
Zkusila bych takové ty babské rady - vanu plnou teplé vody, sex, hodně procházek… držím pěsti, aby to všechno dobře dopadlo ![]()
@dbaruse tyhle babské rady někomu vyjdou, jiným ne. Tak přeji rychlý porod ![]()
Já u prvního zkoušela téměř všechny zaručené rady a nepomohlo nic. 4 dny po termínu si prcek sám řekl, že chce jít ![]()
@dbaruse dobře tak přesně. Uklidila jsem celé patro po malování, umyla okna a nic ![]()
Stejnak to přijde, až to bude mít přijít..
S prováděním babských rad i bez nich ![]()
Já rodila den po prvním termínu a nic spešl jsem pro to nedělala… Kamoška zas šílela, lítala po schodech, po dlouhých procházkách, umejvala okna a všechno a přenášela skoro 14 dní ![]()
@Lejaa píše:
Stejnak to přijde, až to bude mít přijít..S prováděním babských rad i bez nich
Já rodila den po prvním termínu a nic spešl jsem pro to nedělala… Kamoška zas šílela, lítala po schodech, po dlouhých procházkách, umejvala okna a všechno a přenášela skoro 14 dní
Mě to taky nepomohlo
Ale aspoň jsem hezky vygruntovala a udělala něco pro svoje zdraví ![]()
Uklidila jsem celý dům, zalívala jsem každý den zahradu a nic. Pak jednou cca 2hod. po sexu mě praskla voda a začala jsem rodit. Těžko říct, zda sex tomu pomohl.
Já jednoznačně doporučuju sex. U mě spustil dva porody ze tří.
@dbaruse To je strašně individuální. U prvního jsem zkusila snad všechno kromě ricinového oleje, poslíčky jsem taky měla, ale dole zavřeno. Nakonec vyvolávačka 41+1 a stejně nechtěl ven. U druhého jsem zase prodělala otravu jídlem dva dny před termínem a ani půl dne úmorného zvracení a křečí, ani straší prcek skákající po břiše ho nevyhnal. Ty poslední dny těhotenství jsou strašný, ale prostě se to musí přečkat.
U první jsem porodila o tři týdny dřív nejspíš i proto, že jsem trhala jahody. Tentokrát jsem vyzkoušela snad všechny rady, jahod natrhala mraky (dr radila hlavně sex
), ale malýmu se prostě ven nechtělo. Hamilton vyvolal jen silné půldenní poslíčky.
Den před termínem jsem nastoupila na vyvolání a narodil se ještě než mi zavedli tabletku ![]()
Pokud se prckovi nechce, nevyžene ho z babských rad nic.
Takže tfuj, tfuj, ať to máte brzy za sebou
![]()