Úklid společných prostor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
22.5.11 13:00

No já bych spíš řekla, že tam bydlí, ale nespí - respektive, chodí spát k příteli..
Co jiného by tam jako uklízela nebo dělala?? :mrgreen:
A manžela více zaměstnej procházkami s kočárkem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.5.11 13:07
Lizbeth píše:
No já bych spíš řekla, že tam bydlí, ale nespí - respektive, chodí spát k příteli..
Co jiného by tam jako uklízela nebo dělala?? :mrgreen:
A manžela více zaměstnej procházkami s kočárkem.. :mavam:

Pokusím se:-)). Podle mého názoru bude brzo zpátky,sama nebo s ním. Přestěhovala se do,od své práce,vzdálenějšího města do baráku budoucí tchýně i s tchýní :-)))

• Citovat
  • Upravit
1452
22.5.11 14:04

rozhodně bych z vlastní iniciativy žádné změny nepodnikala, domluvili jste se 1× za 3 týdny. Sousedka by měla být ta, která navrhne řešení…
Jinak ať jde manžel uklízet místo ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.5.11 14:32
burgundy píše:
rozhodně bych z vlastní iniciativy žádné změny nepodnikala, domluvili jste se 1× za 3 týdny. Sousedka by měla být ta, která navrhne řešení…
Jinak ať jde manžel uklízet místo ní :mrgreen:

Bezva nápad-navrhnu mu to,až k nám přistane její magnetka :-).
Jinak holky,už tu byla dnes 3×

• Citovat
  • Upravit
12978
22.5.11 18:03

A co chtěla?? Nechceš jí k narozkám koupit nafukovacího panáka?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.5.11 19:51
Lizbeth píše:
A co chtěla?? Nechceš jí k narozkám koupit nafukovacího panáka?? :mrgreen:

Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
22.5.11 19:54
jpichova píše:
Lizbeth píše:
Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky. :mrgreen:

To je drsný..co tím sleduje ona je jasný - je sama jak kůl v plotě, ale co z toho má tvůj manžel?? To mu to stojí za ty obdivné pohledy a za tvou nasranost?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.5.11 20:02

To nevím,ale já už se tomu teď směju,jak je hloupej a ona ho jen využívá. On se tady po baráku cítí důležitě,má funkci místopředsedy a tak místo společného víkendu s námi raději jde sekat trávu,hrabat si zahrádku…A když potřebuji na nákup,je to problém :pocitac:
Přeju jí ať ji to s přítelem vydrží,nevrací se a má to k pronájmu,ale něco mi říká,že do vánoc je zpátky v bytě.

• Citovat
  • Upravit
1452
22.5.11 20:02
jpichova píše:
Lizbeth píše:
Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky. :mrgreen:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :jazyk: :jazyk: :jazyk: takže on má klíč od jejího bytu, tak to je fakt hustý :pankac:
no vidíš, do třetice všeho dobrého, a bude vytírat i chodbu :palec: :mrgreen: :mrgreen: Hroznýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
22.5.11 20:12

A ona má naše klíče,jenže já jsem na rodičovský a kytky si zaleju sama. A další klíče má moje nenáviděná tchýně-moje máma to nechápe,já to nechápu,ale manžel je jak beran. Prý kdyby jsme si zabouchly,to raději zavolám zámečníka než jít ke tchýni pro klíč.
Já mu odešla před pár lety s jiným chlapem a žila s ním rok,než jsme se k sobě vrátili a tak si "nemůžu "moc vyskakovat,možná mě tím škádlí. Ale něco mi říká,že je spíš blbec…Když jsem byla pryč na jarní prázdniny s dětma,tak jsem se vrátila a bylo tu tolik stop po návštěvě,vím,že tu byla ona nebo jeho jiná kamarádka(které prý slíbil,že si ji v jejích 40 letech vezme),ale zapíral jak malej kluk. No neřeším,nepřepínám a snažím se žít svůj život. Ale vytírat po ní rozhodně nebudu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
22.5.11 20:21

No ,že má klíče tchýně chápu, to má běžně každý..Ale sousedka??? :roll:
Promin, máš doma fakt blbíska..Tak hlavně ,že jsi s tím srovnaná.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.5.11 20:28
Lizbeth píše:
No ,že má klíče tchýně chápu, to má běžně každý..Ale sousedka??? :roll:
Promin, máš doma fakt blbíska..Tak hlavně ,že jsi s tím srovnaná.. :mavam:

Souhlas :palec: užij si to až ho pošleš umýt ty schody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
23.5.11 12:00

Užiju,už se těším na magnetku :-)

• Citovat
  • Upravit
jpichova
24.5.11 08:04

Holky,tak téma bylo založené zbytečně,děvče se stěhuje zpátky. Byla tam týden a je po lásce :-).

• Citovat
  • Upravit
12978
24.5.11 12:36

Hele tak aby u vás nezvonili obě, že něco potřebují opravit, když jsou bez chlapa.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný