Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No já bych spíš řekla, že tam bydlí, ale nespí - respektive, chodí spát k příteli..
Co jiného by tam jako uklízela nebo dělala?? ![]()
A manžela více zaměstnej procházkami s kočárkem.. ![]()
Lizbeth píše:
No já bych spíš řekla, že tam bydlí, ale nespí - respektive, chodí spát k příteli..
Co jiného by tam jako uklízela nebo dělala??
A manžela více zaměstnej procházkami s kočárkem..
Pokusím se:-)). Podle mého názoru bude brzo zpátky,sama nebo s ním. Přestěhovala se do,od své práce,vzdálenějšího města do baráku budoucí tchýně i s tchýní ![]()
rozhodně bych z vlastní iniciativy žádné změny nepodnikala, domluvili jste se 1× za 3 týdny. Sousedka by měla být ta, která navrhne řešení…
Jinak ať jde manžel uklízet místo ní ![]()
burgundy píše:
rozhodně bych z vlastní iniciativy žádné změny nepodnikala, domluvili jste se 1× za 3 týdny. Sousedka by měla být ta, která navrhne řešení…
Jinak ať jde manžel uklízet místo ní
Bezva nápad-navrhnu mu to,až k nám přistane její magnetka
.
Jinak holky,už tu byla dnes 3×
A co chtěla?? Nechceš jí k narozkám koupit nafukovacího panáka?? ![]()
Lizbeth píše:
A co chtěla?? Nechceš jí k narozkám koupit nafukovacího panáka??
Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky. ![]()
jpichova píše:Lizbeth píše:Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky.
To je drsný..co tím sleduje ona je jasný - je sama jak kůl v plotě, ale co z toho má tvůj manžel?? To mu to stojí za ty obdivné pohledy a za tvou nasranost?? ![]()
To nevím,ale já už se tomu teď směju,jak je hloupej a ona ho jen využívá. On se tady po baráku cítí důležitě,má funkci místopředsedy a tak místo společného víkendu s námi raději jde sekat trávu,hrabat si zahrádku…A když potřebuji na nákup,je to problém ![]()
Přeju jí ať ji to s přítelem vydrží,nevrací se a má to k pronájmu,ale něco mi říká,že do vánoc je zpátky v bytě.
jpichova píše:Lizbeth píše:Manža povídal,že ho prý má v koupelně-v době její nepřítomnosti jí chodí zalévat kytky a krmit rybky.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takže on má klíč od jejího bytu, tak to je fakt hustý ![]()
no vidíš, do třetice všeho dobrého, a bude vytírat i chodbu
Hroznýýýýý
A ona má naše klíče,jenže já jsem na rodičovský a kytky si zaleju sama. A další klíče má moje nenáviděná tchýně-moje máma to nechápe,já to nechápu,ale manžel je jak beran. Prý kdyby jsme si zabouchly,to raději zavolám zámečníka než jít ke tchýni pro klíč.
Já mu odešla před pár lety s jiným chlapem a žila s ním rok,než jsme se k sobě vrátili a tak si "nemůžu "moc vyskakovat,možná mě tím škádlí. Ale něco mi říká,že je spíš blbec…Když jsem byla pryč na jarní prázdniny s dětma,tak jsem se vrátila a bylo tu tolik stop po návštěvě,vím,že tu byla ona nebo jeho jiná kamarádka(které prý slíbil,že si ji v jejích 40 letech vezme),ale zapíral jak malej kluk. No neřeším,nepřepínám a snažím se žít svůj život. Ale vytírat po ní rozhodně nebudu ![]()
No ,že má klíče tchýně chápu, to má běžně každý..Ale sousedka??? ![]()
Promin, máš doma fakt blbíska..Tak hlavně ,že jsi s tím srovnaná.. ![]()
Lizbeth píše:
No ,že má klíče tchýně chápu, to má běžně každý..Ale sousedka???
Promin, máš doma fakt blbíska..Tak hlavně ,že jsi s tím srovnaná..
Souhlas
užij si to až ho pošleš umýt ty schody ![]()
Holky,tak téma bylo založené zbytečně,děvče se stěhuje zpátky. Byla tam týden a je po lásce
.
Hele tak aby u vás nezvonili obě, že něco potřebují opravit, když jsou bez chlapa.. ![]()