Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lizbeth píše:
Hele tak aby u vás nezvonili obě, že něco potřebují opravit, když jsou bez chlapa..
jj, třeba že potřebuje vybalit kufry ![]()
Lizbeth píše:
Hele tak aby u vás nezvonili obě, že něco potřebují opravit, když jsou bez chlapa..
Ta druhá chlapa má,dokonce je vdaná a žije si svůj život. Manžel mi to oznámil v loži. A byl zklamaný,že byl včera tak unavený,že nemohl jít ani k ní na vínko,aby se mu vyplakala na ramení,kráva. A on debil ![]()
jpichova píše:Lizbeth píše:Ta druhá chlapa má,dokonce je vdaná a žije si svůj život. Manžel mi to oznámil v loži. A byl zklamaný,že byl včera tak unavený,že nemohl jít ani k ní na vínko,aby se mu vyplakala na ramení,kráva. A on debil
DEBIL
Diskuze jsem se nezúčastnila, ale sledovala
To Ti teda přeju pevné nervy, to potěš takovou krasotinku v patře a manžela jednou nohou stále u ní
![]()
Však jsem mu to taky vytmavila,že se zajímá o okolí a rodinu bere jako samozřejmost. A to zvonila v 7 večer,kdy malý usínal u mlíka,probudila ho,on jen řekl sakra,pak nasadil svůj kamarádský výraz a poslouchal její utrpení
Sem se radovala zbytečně,že bude pokoj,ani jsem si nemohla vychutnat jak on uklízí za ní na patře,ach jo. Už vidím,jak zase stěhuje rybičky zpátky do jejího bytu. Se tam holky ohřály cca 14 dní ![]()
Vylep si na zvonek „NERUŠIT, dítě spí“, jak by to porušila tak bych po ní vyjela že by se zbalila zas zpátky odkud přišla
Já se divim manželovi, když už jsi mu jednou zdrhla, nebojí se že to uděláš zas? nebo si tě teď vychutnává s tou sousedkou ![]()
Lizbeth píše:
Nechápu tvůj klid - vždyt to je, jakoby jí miloval..![]()
To asi ne,spíš mu byla vrbou,když se barák dostavěl,on se nastěhoval a já byla ještě s jiným. Možná něco mezi nimi bylo,nevím,ale jeho typ to rozhodně není-prcek s nulkama. Ale jeden nikdy neví,že. Jsem povahy,ono to nějak dopadne…Máme 2 děti,hypotéku na bytě a on plno práce,tak by asi nebylo kdy. Jen potřebuje ventilovat a ona kutila a troubu,co ji to bude žrát.
Holky,jaký máte objektivní názor na naši další dlouhodobou hádku.
Manžel dostal v 18 letech darem chalupu své matky,která ji nechtěla nechat dceři a tak udělala tento krok. Několikrát ji chtěla vrátit-hádky se synem. On se matky bojí,já se s ní nebavím-hodně mé rodině ublížila. Ale k věci. Ona na chalupě žije krom zimních měsíců celý rok. Měsíční zálohy na elektriku i roční dan platí manžel a to s odůvodněním,že on je majitel a zálohy se platit musí. Možná je to jen moje nenávist vůči ní,ale nechápu,proč by měl platit on její spotřebu elektriky. Když bude nedoplatek,ona prý doplatí a když přeplatek tak peníze dostane on. Suma sumárum. Když zaplatí manžel měsíční zálohy 500 měs/ročně 6000 a ona propálí 6500,tak ji stojí el. 500 za rok,když propálí 5800,tak nic a manžel dostane přeplatek 200.
Koukám tchýně chytrá hlavička
![]()
Dobře si to zařídila - na tumáš chalupu, opravuj, zařizuj, plat a já tam budu zadarmo bydlet cha chá..
Tak mě by se to také nelíbilo, ale co naděláš.. ![]()
buď se domluvit na kompromisu, že bude tchýně platit aspoň polovinu, nebo úplně nejlepší, vyměnit zámek
Záleží, jestli má na to manža koule ![]()
Právě že asi nic,jen se hádáme a on je jak beran,nebo spíš je mu trapný to matce říct.
Jo a mám jobovku,prý se s tím klukem soudsedka rozešla,protože ji nestíhal v posteli a má ho malýho.Opravdu trapná výmluva,když jsou spolu přes půl roku. A ten blbec ji to žere,prý si musí udělat volný večer a pokecat. Sem mu vynadala,že je debil a že ona z něj dělá akorát blbce. A vyrobím si cedulku na zvonek.
jpichova píše: ,prý se s tím klukem soudsedka rozešla,protože ji nestíhal v posteli a má ho malýho.Opravdu trapná výmluva,když jsou spolu přes půl roku. A ten blbec ji to žere,prý si musí udělat volný večer a pokecat.
já si teda nedovedu představit, rozebírat takové téma se sousedem
asi čekala, že jí manža nabídne toho svojeho
Až ji potkáš na chodbě tak se jí zeptej, že jak malýho ho měl
Ona asi nepředpokládá že manžel ti to vypráví, třeba dá potom pokoj ![]()
burgundy píše:
buď se domluvit na kompromisu, že bude tchýně platit aspoň polovinu, nebo úplně nejlepší, vyměnit zámekZáleží, jestli má na to manža koule
Tak to fakt nemá,bojí se jí jak čert kříže. A navíc ona tam má věcný břemeno-jak výstižné…já tam nepáchnu,co bude živa,takže v 50 si tam možná udělám zahrádku.
tak to je škoda, že se ji bojí. třeba by stačilo jen nějak „pohrozit“, že jste uvažovali, že se tam na celé léto přestěhujete
nebo bych skusila opáčit ten kompromis..no kdyby už nic, vybodla bych se na její břemeno, zámek vyměnila, ona taky bydlí v „cizim“ v podstatě. No ale jestli manžel na to nemá povahu, tak fakt jedině čekat do 50 a platit ![]()