Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj-na tyhle malérky je také dobrý nástroj Obnovení systému. V sedmičkách se najde ovládací panely-systém a zabezpečení-centrum akcí-obnovit počítač do původního stavu. Toto by právě vyřešilo i nechtěné smazání nějakého prográmku
Minutet píše:
Ahoj-na tyhle malérky je také dobrý nástroj Obnovení systému. V sedmičkách se najde ovládací panely-systém a zabezpečení-centrum akcí-obnovit počítač do původního stavu. Toto by právě vyřešilo i nechtěné smazání nějakého prográmku
Ale když ho odinstaluješ, tak už v pc přece není, ne? ![]()
Když je ten prográmek součástí Windows, tak ano. Třeba nechtěně smazané ovladače apod. Nebo právě různá nastavení.
Takhle mi to přítel zvětšuje tak 1 - 2* do měsíce
Nikdy neví, jak to udělal a já nikdy nevím, jak jsem to opravila
Děkuju za tipy, dávám do oblíbených a až ten můj talent s tím zas něco vyvede, tak to udělám podle tohodle postupu ![]()
Pomka píše:Minutet píše:Ale když ho odinstaluješ, tak už v pc přece není, ne?
Když cokoli vymažeš/odinstaluješ… to místo, kde byla ta data fyzicky zapsaná na disku, se jen „označí“ jako prázdné, ale vlastně tam pořád jsou. Dokud je zas fyzicky nepřepíšeš něčím jiným, můžeš ta data ještě dostat zpátky, což mnohdy jednoduše umí to Obnovení systému… (Ale vrátí to všechny změny, pokud např. odinstaluješ program, pak stáhneš nějaký film a pak se obnovou vrátíš do toho bodu před odinstalováním programu, tak ten program se „objeví“ a to stažené zmizí. - zjednodušeně…)