Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj potřebuji poradit. vyhazovala jsem z pc nepoužívané programy a asi jsem něco udělala špatně protože se mi všechno zvětšilo a nejde to dát zpátky. od ikon po obrázky, písmo na ploše na iternetu. zkoušela jsem to přes tento počítač dala jsem tam normální písmo je je to furt stejné
. ani když restartuju počítač tak nic. je to jak pro důchodce který nic nevidí. špatně se mi s tím pracuje
. moc díky
Ahoj, zkus tohle:
pravým tlačítkem myši klikni na ploše, dej nastavení a potom záložka Nastavení a tam si zkus změnit rozlišení obrazovky.
Nebo se tam dostaneš také přes Start - Ovládací panely - Zobrazení a zase záložka Nastavení.
Diggy píše:
ahoj potřebuji poradit. vyhazovala jsem z pc nepoužívané programy a asi jsem něco udělala špatně protože se mi všechno zvětšilo a nejde to dát zpátky. od ikon po obrázky, písmo na ploše na iternetu. zkoušela jsem to přes tento počítač dala jsem tam normální písmo je je to furt stejné. ani když restartuju počítač tak nic. je to jak pro důchodce který nic nevidí. špatně se mi s tím pracuje
. moc díky
nezmenila jsi si rozliseni? nevim, jake windows mas, ale pokud 7ky tak zkus tohle
Postup změny rozlišení obrazovky
Otevřete ovládací panel Rozlišení zobrazení takto: Klikněte na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, na příkaz Ovládací panely a v části Vzhled a přizpůsobení klikněte na položku Upravit rozlišení zobrazení.
Klikněte na rozevírací seznam u pole Rozlišení, posuňte jezdce na požadované rozlišení a pak klikněte na tlačítko Použít.
Kliknutím na tlačítko Ponechat použijte nové rozlišení nebo klikněte na tlačítko Původní a nastavte zpět předchozí rozlišení.
![]()
Pomka píše:
Ahoj, zkus tohle:pravým tlačítkem myši klikni na ploše, dej nastavení a potom záložka Nastavení a tam si zkus změnit rozlišení obrazovky.
to mám a dala jsem tam normální písmo a je to furt velké manža mě asi zabije až na to příjde. budu zkoušet dále. díky
Diggy píše:
to mám a dala jsem tam normální písmo a je to furt velké manža mě asi zabije až na to příjde. budu zkoušet dále. díky
Ale tam přece nejde vůbec o písmo, ale o rozlišení. Já mám třeba nastaveno 1600×900 pixelů. Ale na každém počítači to je jinak, záleží, jaký máš monitor.
ahoj tak mi to píše že mám odpojený nějaký síťový hardware tak snad jsem nevymazala nic důležitého.
![]()
Diggy píše:
ahoj tak mi to píše že mám odpojený nějaký síťový hardware tak snad jsem nevymazala nic důležitého.![]()
![]()
![]()
Nevymazala jsi nějaký důležitý prográmek k Windows? ![]()
Zkontroluj všechny káblíky, jestli se ti nějaký z pc nevytáhl, restartuj a pak zkus to rozlišení. Píšeš písmo, ale o písmu u rozlišení nic není.
hardware nemůže vymazat
pokud ti píše, že je odpojený, vypadl ti asi někde kabel ![]()
jinak si musíš změnit rozlišení monitoru, jak psaly holky. ne velikost písma.
a proč jsi to nenechala na manžela? já se mu do toho radši nehrabu a když se mě to snaží naučit, tak mu říkám, že on je na to odborník a živí se tím ![]()
nozu píše:
hardware nemůže vymazatpokud ti píše, že je odpojený, vypadl ti asi někde kabel
jinak si musíš změnit rozlišení monitoru, jak psaly holky. ne velikost písma.
a proč jsi to nenechala na manžela? já se mu do toho radši nehrabu a když se mě to snaží naučit, tak mu říkám, že on je na to odborník a živí se tím
hardware ne, ale mohla vymazat něco, co se mu nelíbí, mohla vymazat něco k windows
to jsem ráda, že se povedlo. a co to bylo? to rozlišení?
pomko, máš pravdu. já si to uvědomila, jak jsem příspěvek odklepla.