Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mala mi neco prepla na klavesnici nejde mi psat diskritika m9sto z mi pise y jak to prosim prepnu zpet
přepla sis na anglickou klávesnici. na šedé liště u dolní hrany obrazovky vprav uvidíš modrý čtverec, kde máš teď napsáno „EN“. jednou na to klikni a vyber si volbu CS.
petrusepetrus píše:
Holky mala mi neco prepla na klavesnici nejde mi psat diskritika m9sto z mi pise y jak to prosim prepnu zpet
Alt+Shift ![]()
Holky prosím, malá mi něco pomačkala na noťasu a nefunguje mi na něm klávesnice, vůbec nereaguje. Zkoušela jsem restartovat a nic ![]()
Nevíte, co s tím? Moc děkuju ![]()
Nevím jaky máš notebook, ale nepřepla ti na numerickou klavesnici?? Zkus zmáčknout klavesnici fn, ale nejsem si jistá, jestli to zabere. ![]()
Tak nejsem si jista, ale u aceru to asi nepujde
za zkoušku nic nedáš.
Nevím o tom, že by u aceru šla vypnout klávesnice
ty jo, neumřala spíš? ![]()
Tak asi to tak bude
Před chvilkou jsem do ni mlátila a naskočilo tam aspoň h ![]()
A nefunguje vůbec nic?? U té numerické by některé klávesy reagovaly. Svítí ti na ní nějaké kontrolky (teda jestli na aceru jsou)?
@eMíša kontrolky svítí, mi ho máme právě půjčený, protože náš se spravuje a chlap říkal, že prej mu tak taky blblo, ale že mu nějaký kamárad něco pomačkal no a do dneška to šlo. Než se na něj vrhla naše slečna.
Když si to zadáš do vyhledávače, tak je tam článek který kritizuje to, že se na aceru nedá klávesnice vypnout a spousta odkazů je ohledně smrti klávesnice, tak nevím ![]()