Uklidňující prášky pro dítě do letadla

82
9.6.11 16:42

Uklidňující prášky pro dítě do letadla

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda má někdo z vás nějaké zkušenosti s uklidňujícími prášky pro dítě. Letíme na dovolenou do Bulharska. K doktorce budu volat zítra, ale spíš by mě zajímal názor maminek. Moc se mi do prášku nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
9.6.11 16:47

A myslíš, že je budeš potřebovat? Já teda dítě nemám, ale co jsem letěla, nikdy nikomu děti nevadili a ty většinu letu prospaly. Navíc, Bulharsko není amerika, tam jsi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.6.11 17:00

Proč by jsi potřebovala prášky? Nějaké prášky na uklidnění bych rozhodně malému dítěti necpala.
Letěli jsme několikrát, teď nás čekají 4 hodiny a vždy v rámci možností v pohodě. Připrav se, že můžeš narazit na blbce, který bude mít komentáře, ale kvůli tomu dopovat dítě fakt ne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.11 17:00

Ahoj!

Máš špatné zkušenosti s létáním s dítětem nebo nějaký jiný důvod, proč o tom uvažuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.6.11 17:05

Spíš se bojím, že bude moc řvát. Nechce sedět na klíně ani doma. Možná zkusím meduňku, a celý den ho nedám spát ať spí v letadle.Bojím se protože, jsem byla na pár diskuzích a některé děti plakaly po celou dobu letu a zbytečně byly nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.11 17:07

A kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
9.6.11 17:11

Spíš maminky jsou nervozní, ne děti :mrgreen:
Většina dětí brečí jen při přistání, kvůli změně tlaku, jinak mám fakt zkušenost i s 5 hodinama letu a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.6.11 17:12

Je mu 16 měsíců a je trošku víc plačtivý. Proto se bojím co ostatní lidi v letadle. Tam nemám kam utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.6.11 17:25

Myslim,ze je nebudes potrebovat..V letadle je tolik novym vjemu,ze ditko bude koukat a brecet nebude.Letela jsem 2× s malou a v pohode.Navic Bulharsko neni nejaka dalka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
9.6.11 17:30

Mi teda osobně letíme s 9M kloučkem a ani mě nenapadlo uvažovat nad nějakým uklidňujícím lékem…
Většinou to prý děcka dobře zvládají …

Přeji příjemný let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.6.11 17:38

Holky moc děkuji, trochu jsem klidnější. Koupím novou hračku, no a zvládli to jiní tak to zvládnem tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 17:40

dopovat dite praskami ?? - to bych radeji dovolenou letadlem ozelela. mi je docela lito tech rvoucich decek v letadle, ktere jsou vystaveny velkemu stresu (stale se nekde ceka, vzlet a pristani - tlak v uchu), dale taky deti vyciti nervozitu a stres rodicu a pocit bezpeci je pryc. i pro spolucestujici je 1 rvouci dite v letadle utrpeni.
pokud se na to necitite a mate precitlivele dite, vezmete auto a jedte v klidku nekam do italie nebo chorvatska autem nebo busem pres noc.
ale jestli chcete byt in a frcet letadlem - pokuste se dite zabavit, oblibene hracky, knizky, polstarek, nejake prekvapeni + vezmete lahev piti, dbejte na to, aby pri zmene tlaku sal. dite to zvladne, spis abyste to zvladli vy :-P :pankac:
prasky na uklidneni si vemte vy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.6.11 18:32

Ahoj, jsme na tom podobně, letíme též do Bulharska, malé bude v té době 18 měsíců a je to trošku cíťa, takže se obávám, že když vlezem do letadla, že se bude bát a bude vyvádět. Ještě k tomu letíme v 5 hodin ráno, takže vstáváme v půl třetí :-(
Mám z toho taky strach, prášky mě taky napadly,ale zavrhla jsem to, přesně jak píšou holky, preventivně cpát takhle malé dítě práškama mi přišlo nesmyslné. Pořídila jsem pár drobných hraček a budem doufat, že to zvládnem. My to teda přežijeme,ale snad i naši spolucestující :-) Třeba poletíte s námi a naše dítka se budou doplňovat :lol: :lol: :lol:
Tak držím pěsti, ať je let bez komplikací :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.6.11 18:37

jinak jsem se dívala, že Pediakid dělá něco čistě bylinného na uklidnění. Zkus se na to podívat. Uvažuju taky o tom při cestě na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
9.6.11 18:56

Klidek, rozhodne bych do ditete necpala zadny prasky a pochybuju, ze by ti doktorka neco napsala. Jinak dite ti musi sedet na kline jen pri vzletu a pri pristavani, pripadne kdyz jsou turbulence, tzn. pokazdy, kdyz sviti napis pripoutejte se. Takze je to cca 20 minut, navic to jsou ty nejzajimavejsi momenty z letu, vsechno huci, letadlo zrychluje, takze deti spis vyjevene koukaji, co se deje :mrgreen: Pak ho muzes vypustit do ulicky, predpokladam, ze letite do Bulharska na dovolenou normalne s cestovkou, takze to bude charter, ve kterym bude dalsich dvacet deti ruzneho veku, co tam pak ruzne lezou v ulicce, presedavaji, koukaji na prenosnym DVD na pohadky, kresli si, hrajou, spi apod. ;) Leteli jsme takhle nekolikrat s malym braskou a on i drtiva vetsina deti byli v pohode. Jen jednou jsme se vraceli uprostred noci, jeste na letisti vydrzel pobihat, ale v jednu rano, po nastupu do letadla, okamzite usnul, nez se stihlo vzletnout a bohuzel jsme si ho museli davat na klin kvuli predpisum, takze se vzbudil a brecel, ale brecel asi dvacet minut, pak zase usnul a nikdo nic nerikal, prestoze v letadle bylo jinak hrobovy ticho a vsichni spali. Pokud letite pres den, tak to uz vubec neres, jediny, kdy muze plakat, je pri pristani, kdy boli ouska, doporucuje se v tu dobu kojit nebo davat pit cajik, my jsme taky hned zacali rozptylovat, ukazovali jsme ruzny veci, porad jsme ho nejak zabavovali, protoze si zacal stezovat, ze boli ouska, ale bylo to v pohode. Uzijte si let i dovcu :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix