Úklidový papír do skříněk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2674
23.6.18 20:10

Úklidový papír do skříněk

Jenom průzkumová otázka :lol: - používáte někdo ještě úklidový papír do kuchyňských skříněk? Dřív byl asi běžný - teda já ho pamatuji z domova i od tety, teď když jsem ho sháněla, tak na mě občas koukali v papírnictví jak na exota, občas i s patřičným komentářem, že to už nikdo nepoužívá :nevim:.

Tak se jdu zeptat - používá nebo nepoužívá? :think:

Nakonec jsem ho sehnala a brzy ho budu v kuchyni vyměňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
23.6.18 20:14

nepoužívám ho. ono se to jeste vyrabi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6015
23.6.18 20:15

Nemám papír, ale gumový ubrus. Nastříhaný dle rozměrů polic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.6.18 20:16

U nikoho jsem to neviděla, doma jsme neměli, ale tuším co myslíš. Jaký je rozdíl mezi úklidovým papírem a např. balícím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
23.6.18 20:17

Jo, máme ho na chalupě, kde je starší nábytek a máme tam třeba regál s prknama, která jdou špatně umýt, tak je mám obalená voskovým papírem. A možná z nostalgie si občas z voskového papíru udělám ještě obal na knížku, kterou čtu venku. Mívala jsem takhle obalené všechny učebnice jako malá, to by asi dnes učitelka koukala, kdybych dětem obalila všechny knížky do úklidového papíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
23.6.18 20:18

@Evka73 nemám papír, ale gumové podložky, které se dají mýt - z tescomy nebo z ikei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
23.6.18 20:18
@AstraG píše:
U nikoho jsem to neviděla, doma jsme neměli, ale tuším co myslíš. Jaký je rozdíl mezi úklidovým papírem a např. balícím?

Ten úklidový je povoskovaný, tzn. má na sobě tenkou vrstvu jakoby vosku, takže je omyvatelný a odolný vůči vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
23.6.18 20:19

Já mám na policich a v suplicich tenké lino (PVC).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.6.18 20:19

nepoužívám, ale když jsem byla malá tak jsme měli něco jako ubrus gumovej, tak se to dalo otírat. neumím si představit to mít ve skříňkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.6.18 20:21

@zrcadlo Dík za osvětu ;) Tak teď máš vystaráno, když si sehnala a příště např. ten ubrus, či lino? A nebo nic, skladuje se tam přeci čisté nádobí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.6.18 20:22

Ne, mám gumový z Ikey. Ale do staré kuchyně (cca před 13 lety) jsem ho měla (máma někde vyhrabála archivni roli), protože se mi nechtělo strihat gumové na špatný rozměr, když byla kuchyň jen dočasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.6.18 20:27

Jasně, že jo! A to nejsem tak stará! A ještě si do naší moderní kuchyně kupuji ten kostičkovaný-asi z nostalgie..... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
23.6.18 20:30
@AstraG píše:
@zrcadlo Dík za osvětu ;) Tak teď máš vystaráno, když si sehnala a příště např. ten ubrus, či lino? A nebo nic, skladuje se tam přeci čisté nádobí ;)

to není o tom, že by se tam dávalo špinavé :mrgreen: ale chráníš tím police proti odírání.. já mám tam, kde skladuju hrnce,plechy, větší spotřebiče + v celém špajzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.6.18 20:35

Nepouzivam, ale nasi ve spajzce, kde maji drevene police ano.
Ja mam nastrihanou prusvitnou folii s ťupíkama z ikei, ale ne ve vsech skrinkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
23.6.18 20:38

@Evka73 minulej tejden jsem ho viděla v Hornbachu. Až ho zas budeš potřebovat.
Nepoužíváme, takže mě to nějak zaujalo, byl mezi tapetama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný