Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nejlepší je pustit si hooodně nahlas ňákou pořádnou muziku
A sousedi maj smůlu, když uklízim, tak uklízim
Jo, a jak si to tady tak pročítám, tak jste mi připomněly, že musim taky umejt okna
![]()
Nečetla jsem diskuzi..
Chceš vyhecovat??
U nás se zatepluje panelák - to znamená polystyrén a bordel lítající 24h dovnitř do bytu..
Do toho rekonstrukce obýváku - podlaha, malba, nový nábytek..Podlaha je tmavá..takže kombinace bílého polystyrénu a podlahy je vražedná.. ........ááááá................................................................já už mám uklizeno a je to tu jako v klícce..
Už jsem tě nabudila???
![]()
ww, pokud jde o stavební prach, tak bych ho nejdřív dostala z podlah, když uklidíš vršky, tak se ti pod nohama bude stejně furt vířit a sedat si už na uklizené
Jinak nám před pár měsíci dělali zahradu a jediný vstup na zahradu jde přes barák. Přes obývák
Vyvozili hlínu, navozili materiál, nanosili kytky, to bylo všechno v pohodě. Nakonec vozili bílý kačírek (kamínky) ![]()
K balkonu se postavil výtah, tím vždycky vyvezli vanu kačírku, vysypali na kolečko - samozřejmě šílenej oblak prachu při přesypávání - převezli přes kuchyň a obývák a zase vysypali - bílý oblak - na zahradě. Všechno bylo pokryté vrstvičkou bílého prášku, podlahu jsem vytírala třikrát a stejně na ní byly furt šmouhy
O tom, že to bylo na všech věcech, skleničkách, kuchyňské lince, veškerém textilu…Děs, už nikdy více ![]()
jo tak nevím, co je lepší… Já první setřu z nábytku, parapetu,atd. prach a pak teprve vysávám. Ale taky už jsem zaslechla, že logicky se první vysává a pak se ten navířený prach setře. Takže nevím, ale dělám podle sebe ![]()
Hoj,tak to ja zrovna dneska po 4 mesicich mela uklizeci den v kuchyni.3 hodiny jsem drhla kuchyn,takze takovy mali predvanocni uklid.Ale musim rict,ze to teda zas tak poznat nejde a vecer uz to nepujde poznat vubec az mi ti dva chlapi v chlapupe tam zas udelaji bordel
.
jeste bych tam potrebovala vydrhnout koberec,protoze jak na nem vidim ty fleky tak mi pripada ze tamneni uklizeno vubec.
Takze rada na dobre vycisteni koberce by nebyla.Samozrejme nejradeji bych koupila novy,jenze to mi doma asi neprijde.u nas je vse dobre a nic se nepotrebuje nove
![]()
ivik21 píše:
jo tak nevím, co je lepší… Já první setřu z nábytku, parapetu,atd. prach a pak teprve vysávám. Ale taky už jsem zaslechla, že logicky se první vysává a pak se ten navířený prach setře. Takže nevím, ale dělám podle sebe
U běžného úklidu je to podle mě fuk, tam toho prachu nejsou nějaká kvanta, ale u stavebního bordelu je to znát.
ww píše:
Holky nevíte jak se leští LCD TV?
Vždycky jsem to leštila sprejem, co má partner na brýle a i tím jeho hadrem na brýle ![]()
Zdravím, mě včera nakoply holky z diskuze o feng suej a docela jsem s tim bordelem pohnula…
, ale jen se třema místnostma. Jako sklenička vína by mi helpla, ale kojím ![]()
MUFICE píše:ww píše:Vždycky jsem to leštila sprejem, co má partner na brýle a i tím jeho hadrem na brýle
Holky nevíte jak se leští LCD TV?
Tak to nemám
Něco domácího by nešlo? ![]()
ww píše:MUFICE píše:Tak to nemámww píše:Vždycky jsem to leštila sprejem, co má partner na brýle a i tím jeho hadrem na brýle
Holky nevíte jak se leští LCD TV?Něco domácího by nešlo?
To fakt už moc neporadím, sprejem na zrcadla bych to asi radši nemyla, aby se to nepoškodilo. Ted mě napadlo, přítel tu TV občas myl i ubrouskama, co má kluk na přebalování ![]()
ahoj, my při koupi LCD televize dostali takový speciální sprej a hadřík, stříkneš, vyleštíš a nádhera ![]()
ww píše:
Ahoj děvčata![]()
![]()
Máte taky některá z vás uklízecí den?
Já musím uklidit po rekonstrukci obýváku a nevím kde začít
Tak se pojdme navzájem hecovatChodím od ničeho k ničemu a zatím jsem pořádně nic neuklidila
![]()
Mám bordel opravdu všude, všude je oblečení, hračky, prach a prach a taky ještě prach
Taky musím probrat šuplíky, roztřídit hračky, uklidit prostě komplet všechny pokoje od ložnice po koupelku, umýt nádobí z večera a poskládat oblečení ze sušáku.
Vůbec se mi nechce
![]()
![]()
jaj chuděrko,to ti vubec nezavidim,staci mi kazdej rok ten posr.. uklid po malovani bytu..to bych si taky vzdy radsi sedla na prdel a brecela nez neco delala … nebo spis to na nekoho hodila… bejt zenska je v jistejch chvilich fakt na prd ![]()