Uklízecí den :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
17.8.11 09:55

Uklízecí den :-)

Ahoj děvčata :wink: :mavam:

Máte taky některá z vás uklízecí den?

Já musím uklidit po rekonstrukci obýváku a nevím kde začít :lol: Chodím od ničeho k ničemu a zatím jsem pořádně nic neuklidila :oops: :lol: Mám bordel opravdu všude, všude je oblečení, hračky, prach a prach a taky ještě prach :roll: Taky musím probrat šuplíky, roztřídit hračky, uklidit prostě komplet všechny pokoje od ložnice po koupelku, umýt nádobí z večera a poskládat oblečení ze sušáku. :-? Vůbec se mi nechce :oops:

Tak se pojdme navzájem hecovat :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
17.8.11 09:56

Já mám uklízecí den každej :lol: Furt je tady bordel :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.8.11 10:03

Jo když není nálada, tak to fakt stojí za prd :roll: , kór když toho bordelu je až nad hlavu… 8-o mě pomáhá rádio, nebo cd (něco rychlešího :dance: ) a pak mi to jde o ruky :palec: …Někomu pomáhá sklenička vína, ale to bych nedoporučovala, to by se z uklízení mohl stát spíš mejdan… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
17.8.11 10:03

ahojky, my máme psa, který je v bytě i na zahradě, takže máme doma věčně chlupy :pocitac: každý den s nima zápasím, aby naše dcera nevyrůstala mezi kopama chlupů. zanedlouho nás čeká předělávání plynového kotle a malování, takže se taky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.8.11 10:04

My taky máme doma neustále bordel. Vždycky naklidím, když jde kluk v poledne spát a večer je bordel stejný :evil: Tak chodím a uklízím furt dokola :cert:

Úklid provádím v 90% jenom v kuchyni a obýváku, máme to spojený a jsme tu nejvíc. Uklidím špinavé nádobí do myčky, zbytky do koše, setřu linku a stůl. Pak posbírám hračky na zemi a uklidím hadry. Nakonec zametu nebo vyluxuji a když je špinavá podlaha, tak to i vytírám. Prach utírám dle potřeby, max. 1× za týden a přitom rovnou zaliju i květiny. Koupelnu a WC uklízím tak 1× za týden. Ložnici asi stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.8.11 10:04

Skleničku už mám nalitou :oops: :lol: To je asi i to, že jsem doma sama. Kdyby byly doma děti tak by mi i pomohly, už jsou „velké“ :wink: Ale tak…sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3054
17.8.11 10:05

Já už mám tři dny postavenej vysavač v obýváku a odhodlávám se vysát :lol: Dneska jsem se vrhla na praní, vypadá to na pěknej den, tak by to mohlo schnout, ale už vidim, jak mi bude ležet prádlo v koši 3 dny, než se na to žehlení vrhnu…Chtěla bych umýt wc,kuchyň, utřít prach…ale když to za 2dny nebude vidět, tak se mi děsně nechce… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.8.11 10:06

Taky mám každý den uklízecí :D Tedy ne v tvém popisovaném rozsahu. Dnes mám za sebou úklid po snídani, utřený prach, vyluxováno, setřeno, jede už druhá pračka. Teď tu koulím švestkové knedlíky. Rozbouraný byt nezávidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.8.11 10:09

Nedávno jsme taky rekonstruovali půlku baráku a vím, co je to za bordel. Prach jsem utírala denně a ještě po nich vytírat a uklízet :pocitac: Tento víkend chceme malovat skoro v celém baráku, tak to bude zase úklidu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338

Já měla uklízecí den včera, dneska jsem poklidila to nejnutnější a budu si válet šunky a hrát si s malou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojík :roll: http://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10952
17.8.11 10:11

No jo,když se nechce,to je horší než když se nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.8.11 10:11

Začnu od kuchyně :wink: Jdu na to :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
17.8.11 10:12

Jo znám to. Nedávno jsme se stěhovali a to je toho pak toli, že člověk ani neví, čím začít. :roll: Jak už tu padlo, doporučuju rychlou muziku, otevříét dokořán okno a začít čímkoli. :palec: držím pěsti. :mrgreen:

Jinak s uklízením teď vubec to jsou problémy, dneska jsem chtěla aspoň zamést, ale je tolik příjemnějších věcí :mrgreen: ale když je hotovo, člověk si ty lepší věci pak líp vychutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.8.11 10:14
ww píše:
Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojík :roll: http://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna :zed: :mrgreen:

joo, tak pokojík ti nezávidím. Ale to zvládneš :palec: s chutí do toho a pulka je hotovo :mrgreen: Jinak se mi moc líbí ta stěna v obýváku. to je tapeta, nebo fakt šutry? :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný