Uklízecí den :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
29.8.11 11:02

No už to mám za sebou :dance: :dance: :dance: zvládla jsem to :pankac: :pankac: :pankac: dětský pokoj jsem uklízela dohromady 9 hodin!!! Vyházela jsem většinu hraček 8-) Jo a bylo by to dokonalé, kdyby Kristina před třemi dny nepoblila tu nově vymalovanou stěnu v obýváku a posléze i v jídelně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20518
30.8.11 12:53

Já na to prostě musím mít náladu. Energii. To, že je tu bordel, je sice silná motivace, ale když nemám „chuť“, stejně bych bordel přendala z místa na místo. Ale když „to“ přijde, jsem schopná zvládnout s grácií… ehm … menší úklid domácnosti … i s dětma. Kdežto když „to“ nepřichází, pak tu můžu šlapat do drobků a rozlité omáčky a věřte, že horko těžko dojdu pro hadr a pak přemýšlím, cože jsem to chtěla.

A vůbec nejlépe když „to“ ráno přijde a současně pánové odjedou na výlet … dvoudenní, protože ten úklid si taky zaslouží večerní odměnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.8.11 13:00

A já dneska umyla okna v obýváku i v kuchyně a chystám se na ložnici. Malá už má několikátej den za sebou řvací, tak ať si to užije i někdo jinej :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
30.8.11 13:27
Terrad píše:
A já dneska umyla okna v obýváku i v kuchyně a chystám se na ložnici. Malá už má několikátej den za sebou řvací, tak ať si to užije i někdo jinej :mrgreen: .

To je taktika :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: Prej ať si to užije i někdo jinej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To já mám dnes záchvat kreativity :think: Natírám starou truhlu, potom natřu ještě pár dalších krámů a naskládám je do dolní chodby protože ta je fakt na ostudu :oops: A chtěla bych na jednu zeď pověsit staré obrazy po babičce…myslíte, že to bude dobrý nápad??? Chlapa z toho mojeho kreativničení trefí šlak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný