Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já na to prostě musím mít náladu. Energii. To, že je tu bordel, je sice silná motivace, ale když nemám „chuť“, stejně bych bordel přendala z místa na místo. Ale když „to“ přijde, jsem schopná zvládnout s grácií… ehm … menší úklid domácnosti … i s dětma. Kdežto když „to“ nepřichází, pak tu můžu šlapat do drobků a rozlité omáčky a věřte, že horko těžko dojdu pro hadr a pak přemýšlím, cože jsem to chtěla.
A vůbec nejlépe když „to“ ráno přijde a současně pánové odjedou na výlet … dvoudenní, protože ten úklid si taky zaslouží večerní odměnu ![]()
A já dneska umyla okna v obýváku i v kuchyně a chystám se na ložnici. Malá už má několikátej den za sebou řvací, tak ať si to užije i někdo jinej
.
Terrad píše:
A já dneska umyla okna v obýváku i v kuchyně a chystám se na ložnici. Malá už má několikátej den za sebou řvací, tak ať si to užije i někdo jinej.
To je taktika
Prej ať si to užije i někdo jinej
![]()
To já mám dnes záchvat kreativity
Natírám starou truhlu, potom natřu ještě pár dalších krámů a naskládám je do dolní chodby protože ta je fakt na ostudu
A chtěla bych na jednu zeď pověsit staré obrazy po babičce…myslíte, že to bude dobrý nápad??? Chlapa z toho mojeho kreativničení trefí šlak ![]()
No už to mám za sebou
zvládla jsem to
dětský pokoj jsem uklízela dohromady 9 hodin!!! Vyházela jsem většinu hraček
Jo a bylo by to dokonalé, kdyby Kristina před třemi dny nepoblila tu nově vymalovanou stěnu v obýváku a posléze i v jídelně