Úklon hlavičky při pasení

Nix222
21.7.23 14:41

Úklon hlavičky při pasení

Ahoj,

dceři je 6 měsíců a už dlouho - několik měsíců) řešíme, že při pasení koníků má při pohledu doprava úklon hlavičky. Hlavička se jakoby položí k levému ramínku. Byli jsme u tří fyzio. Kdy až 3. chce zkusit Vojtovu metodu. Ostatní nedokázaly poradit nebo řekly, že na Vojtu to není.

Prosím setkal jste se s tím někdo, povedlo se vám zbavit prcka toho uklonu? Jiné problémy nejsou.

Už jsem zoufalá, i přes pravidelné cvičení zatím beze změny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
21.7.23 15:45
@Nix222 píše:
Ahoj,

dceři je 6 měsíců a už dlouho - několik měsíců) řešíme, že při pasení koníků má při pohledu doprava úklon hlavičky. Hlavička se jakoby položí k levému ramínku. Byli jsme u tří fyzio. Kdy až 3. chce zkusit Vojtovu metodu. Ostatní nedokázaly poradit nebo řekly, že na Vojtu to není.

Prosím setkal jste se s tím někdo, povedlo se vám zbavit prcka toho uklonu? Jiné problémy nejsou.

Už jsem zoufalá, i přes pravidelné cvičení zatím beze změny.

Ano. Měla to moje dcera. Jednalo se o blokádu v oblasti krční páteře. Vyřešil MUDr. Popper v nemocnici v Hradci Králové. Pokud jde o blokádu, cvičení nemusí být efektivní.

• Citovat
  • Upravit
Nix222
21.7.23 16:29

@Eva2610 A taky u vás bylo vše v pořádku kromě toho úklonu? Pediatr tohle neřeší, vůbec nevím, jak z něj dostanu žádanku. Na fyzio ji taky nedal :,(

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
21.7.23 17:26
@Nix222 píše:
@Eva2610 A taky u vás bylo vše v pořádku kromě toho úklonu? Pediatr tohle neřeší, vůbec nevím, jak z něj dostanu žádanku. Na fyzio ji taky nedal :,(

My jsme to začali řešit pozde, taky to doktorka neřešila. Mělo to pravděpodobně za následek pozdější nástup lezení a chůze - dostali jsme se na tu rehabilitaci až v osmi měsících, poslala nás neuroložka, že neurologicky je dítě ok, tak ať zkusíme MUDr. Poppera. Ale do půl roku bylo vše ok. Pak jsem změnila dětskou doktorku, naše taky neřešila, nedala mi ani k té neurolozce zadanku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure