Vigantol a obecně bolest bříška

134
21.7.23 09:40

Vigantol a obecně bolest bříška

Mám dva dotazy.
Co vy a Vigantol? Používali jste? Objevilo se u vašich dětí bolení? Popřípadě čím jste nahradily?

A pak by mě zajímalo, co Vám zabiralo na bolení bříška? Zkoušela jsem masírovat, nahrivat, nošení na tygříka.
Bolest přetrvává, ale máme tedy předepsaný Vigantol, tak přemýšlím, že zkusím nahradit něčím jiným, jestli to nemůže být tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
21.7.23 10:14

Vigantol používám, na bolení břicha malá netrpěla a ani netrpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
21.7.23 10:28

Vigantol tohle dělá, protože nemá úplně vhodný tuk jako nosič vlastního vitamínů D. Nahraď to třeba vitamínem D od Terezie, účinnost stejná a lepší složení. Koupíš v každé lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
21.7.23 10:59

@Barboraa001 na Vigantol „si stěžuje“ hodně maminek, děti po něm pláčou a mají bolení bříška. Rozepisovala se o něm na IG Petra Zehnálková, tak zkus mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.7.23 11:00

Po vigantolu :pocitac: :poblion: ale jako echt.
Na bolení pít fenykl čas buď máma nebo dítě. No a espumisan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.7.23 11:05

Dcera strašně trpěla na bolesti bricha, než se poradne sama rozhybala. Nejvíc pomáhalo nosit v šátku/nositku. A Baby Calm, ale to nevim, jestli jsem si jen nevsugerovala, ze pomáhal. Espumisan u nas žádný efekt.
Davala jsem Vigantol i jsem zkousela nějaké jiné kapky a žádnou změnu jsem nezaznamenala. Davala jsem Vigantol i teď ještě v zimě, to měla rok a půl a byla v pohodě.
Takže já osobne s nim špatnou zkušenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.7.23 12:48

Dcera absolutne netrpela na bolesti bricha, ale po Vigantolu mela takove bolesti, ze jsem to po trech dnech vzdala a koupila vitamim D od Terezie..

• Citovat
  • Upravit
134
21.7.23 13:49

@Vesnickaholka a s těmi kapkami od Terezie už jste žádný problém neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.7.23 13:51
@Barboraa001 píše:
@Vesnickaholka a s těmi kapkami od Terezie už jste žádný problém neměla?

Nn, ani nejmensi ;) bral je pak i synovec misto vigantolu a tez bez problemu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1402
21.7.23 14:02

Vigantol bych nedala ani sobě natož miminku. Určitě kup jiné decko, v lékárně nebo doktor/ka ti poradí. Nám doporučila biogaiu a nebo D od Terezie, ale nejlíp asi sedla značka Naturevia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí