Ukončení kojení a váha

308
12.7.11 23:03

Ukončení kojení a váha

Ahoj holky,co jsem omezila kojení, váha mi nějak leze nahoru :cry: ,jím pořád stejně,máte některá taky takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
13.7.11 06:52

Ahoj. Je to celkem pochopitelné, protože při kojení vydáváš o něco víc energie. Některé kojící matky mají v době kojení „zásoby“, takže po ukončení kojení je shodí a tím uberou na váze, ale u mě to tak třeba nebylo. Je nehubla (bez vlastní snahy) ani na začátku kojení ani po jejím ukončení (mladší dceru stále kojím, tak uvidíme, třeba to tentokrát bude jiné :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.7.11 06:57

ahoj no mně to přijde logické, energetický příjem je stejný, ale výdej se zmenšil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
13.7.11 06:58

U prvního syna jsem během kojení zhubla. Jakmile jsem přestala kojit, tak jsem velmi rychle nabrala. :cert: Jsem zvědavá, jak to bude teď u druhého - vůbec se mi nezadařilo po porodu zhubnout. :-( Mám obavu, abych ještě nepřibrala. Třeba to bude jinak a po odstavení shodímj kilča dolů. :-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.7.11 07:43

Ach jo,tak jsem byla ráda,že mi nějaké kilko ubylo a teď jsem zase na původní váze :cry: Mám strach aby to nelezlo nahoru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová