ukončení prac. smlouvy a MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ukončení prac. smlouvy a MD
Ahoj holky chtěla bych se optat. Vzhledem k reorganizaci mého zaměstnavatele mi přišel včera dopis s výzvou jestli nechci ukončit pracovní smlouvu dohodou v souvislosti s výzvou zaměstnavatele. Nabídli mi 7odstupných platů a já se rozhodla, že na to přistoupím. Stejně kdoví co bude za 2 roky…
A teď nevím, když rozvážu prac. poměr tak se budu muset nahlásit na ÚP nebo stačí jen ta sociálka co jsem teď? A jak by to bylo, když bych pak za ty dva roky nenašla práci tak jaký budu pobírat peníze z ÚP? (když už bych tam byla evidovaná 2 roky, ale práci samozřejmě hledat nebudu protože jsem doma s dítětem…) dostanu pak od nich vůbec něco??
Díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, pokud tomu správně rozumím tak v současné době pobíráš rodičovskej příspěvek? Pokud je to tak a rozvážeš pracovní poměr, není důvod se hlásit na úřad práce. Nahlásit to, že jsi podepsala výpověď třeba jo, ale určitě ne se registrovat jako uchazeč o zaměstnání. Potom když ti skončí mateřská a zaregistruješ se tam, tak budeš mít normálně nárok na podporu v nezaměstnanosti, protože doba nepřetržité péče o dítě se započítává.
Snad jsem ti trošku pomohla. Pokud ses ptala na něco trošku jinýho, klidně ještě písni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky na to jsem se ptala. nemohla jsem si vzpomenout jak se tomu říká - rodičovský příspěvek
![]()
tak uvidíme co bude za dva roky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit