ukončení prac. smlouvy a MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5784
11.12.09 13:00

ukončení prac. smlouvy a MD

Ahoj holky chtěla bych se optat. Vzhledem k reorganizaci mého zaměstnavatele mi přišel včera dopis s výzvou jestli nechci ukončit pracovní smlouvu dohodou v souvislosti s výzvou zaměstnavatele. Nabídli mi 7odstupných platů a já se rozhodla, že na to přistoupím. Stejně kdoví co bude za 2 roky…
A teď nevím, když rozvážu prac. poměr tak se budu muset nahlásit na ÚP nebo stačí jen ta sociálka co jsem teď? A jak by to bylo, když bych pak za ty dva roky nenašla práci tak jaký budu pobírat peníze z ÚP? (když už bych tam byla evidovaná 2 roky, ale práci samozřejmě hledat nebudu protože jsem doma s dítětem…) dostanu pak od nich vůbec něco??
Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
11.12.09 16:48

Ahoj, pokud tomu správně rozumím tak v současné době pobíráš rodičovskej příspěvek? Pokud je to tak a rozvážeš pracovní poměr, není důvod se hlásit na úřad práce. Nahlásit to, že jsi podepsala výpověď třeba jo, ale určitě ne se registrovat jako uchazeč o zaměstnání. Potom když ti skončí mateřská a zaregistruješ se tam, tak budeš mít normálně nárok na podporu v nezaměstnanosti, protože doba nepřetržité péče o dítě se započítává. :wink: Snad jsem ti trošku pomohla. Pokud ses ptala na něco trošku jinýho, klidně ještě písni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
14.12.09 10:26

díky na to jsem se ptala. nemohla jsem si vzpomenout jak se tomu říká - rodičovský příspěvek :oops: :roll: :hug:

tak uvidíme co bude za dva roky. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat