Ukončení studia na SŠ

Anonymní
5.9.21 23:46

Ukončení studia na SŠ

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak ukončit studium na střední škole. Nastoupila jsem na SŠ od 1.9. ale kvůli učení a dojíždění to nezvládám. Žádost o ukončení studia nemám vůbec na stránkách školy a nevím jak postupovat.
Chci se zeptat jestli si mohu žádost o ukončení studia sepsat sama podle nějakého vzoru a poslat řediteli doporučeně. Děkuji moc za radu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
5.9.21 23:50

No pokud nejsi plnoletá, tak to musí řešit rodiče. A teda hlavně - spíš bych tomu na dala čas na adaptaci + si k tomu přibrala někoho kdo ti pomůže s případnou psychikou. A zvážila bych intr tam kde je škola, pokud dojíždíš nějak extrémně daleko.

po prvním týdnu toho mají všichni plný kecky, ale to se poddá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.21 23:56

Proc to chces vzdat hned na zacatku? :hug:
Budes chtit prestoupit na jinou skolu? Nebo jake mas plany dal?
Prakticky jste jeste poradne ani nezacali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
6.9.21 00:11

Určitě si nemůžeš podat žádost o ukončení studia, pokud nejsi plnoleta. Musí to řešit rodiče.
Dej tomu ještě čas, máš za sebou první týden. Najdeš si tam přátele, třeba tě začnou bavit i některé předměty, praxe. Teď ti toho může připadat hodně. Učitele rádi první hodiny vykládají, jak bude vypadat zbytek roku. Kolik knížek budete muset přečíst, referátů napsat, krátké testy každý den, bla bla. A ve finále za corony, můžeš být dalšího půl roku doma.

Dojíždění bych taky neviděla tak černě. Každý den mi zabralo cca 2 hodiny, tam i zpět (+-pár desítek minut zpoždění, ať žijí ČD) tento čas mi stačil na učení a doma už jsem nemusela otevřít učebnice. A celou střední jsem proplouvala s vyznamenáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
6.9.21 05:37

Jakemu uceni, byla si tam 3 dny, to jste se tak dozvedeli neco k organizaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
6.9.21 05:38
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak ukončit studium na střední škole. Nastoupila jsem na SŠ od 1.9. ale kvůli učení a dojíždění to nezvládám. Žádost o ukončení studia nemám vůbec na stránkách školy a nevím jak postupovat.
Chci se zeptat jestli si mohu žádost o ukončení studia sepsat sama podle nějakého vzoru a poslat řediteli doporučeně. Děkuji moc za radu :nevim:

To se fakt nekdo treti den skoly nekdo uci tak, ze nezvlada? Dojíždění jsi musela vedet predem. Kolik ti je, 15? Co budes delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
6.9.21 06:14

Že by náš školní troll vylezl zase s něčím jiným?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
6.9.21 07:36

Jj, tři dny školy, to už bylo učení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.22 13:26

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kamarádka chce ukončit střední školu psychicky to už nezvládá s prospechem na tom není vůbec dobře, byla do školy doručena rodiči. O přerušení musí požádat u ředitele i s rodiči. To není problém. Spíš se chci zeptat co dál? Pracak a pak? Ještě ji nebylo 18 let a v pracích berou až od 18. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze