Ulcerózní kolitida - relaps

Anonymní
10.11.23 20:28

Ulcerozni kolitida - relaps

Dobrý den všem, nedávno mi byla diagnostikována ulcerozní kolitida, chci se zeptat jak poznám období relapsu?
Je to asi měsíc co se snažím dodržovat stravu ale včera jsem snědla něco co jsem neměla, a dnes průjem, strašná bolest b oblasti celého břicha, nejvíce ve spodní části a bolelo mě na ledvinách, chvíli jsem si myslela, že se mi rozjíždí zánět močáku, ale to naštěstí zatím přešlo, zvracela jsem a zimnice. Už se mi to takhle jednou stalo. Pomohlo jen usnout.
Jsem v tomhle úplný nováček, ještě musím přijít na to, co mi vadí a co ne, ale zajímalo by mě, jak vy ostatní poznáte že vám začíná období relapsu. Díky A.

Anketa

Hlasovalo:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
10.11.23 23:49

Ja teda mela jen a jen relaps, nikdy remisi, takze jsem za rok od diagnozy skoncila pod kudlou, ale relaps je vetsinou dlouhodoby prujem, bolesti bricha, krev ve stolici, unava, nechutenstvi… u kazdeho to je jinak, toto u tebe vypada spis na dietni chybu, zacatky jsou tezke, nez zjistis, co ti sedne a co ne :roll: kazdopadne drzim pesti, at je remise tvuj nejlepsi kamos :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí