Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, beru už 4 roky Velaxin nebo Venlefaxin. Nicméně se mi někdy stává třeba teďka kdy jsem měla žaludeční potíže nějakou střevní chřipku že jsem si tři dny prášek nevzala. Bylo mi zle a věděla jsem že po něm je ten žaludek občas citlivější…chtěla jsem se vás zeptat zda jste si ho někdy taky tři dny třeba nevzaly a jakej to na vás mělo vliv? Zda to je průser nebo to tak rychle z těla nevyprchá…já ty dva dny totiž jak ho nebrala tak jsem měla blbý sny těsně před spaním a několikrát jsem se vzbudila, pak jsem už usnula a včera jak jsem si ho přes den vzala po těch 3 dnech jsem nemohla usnout jako při začátku kdy jsem ho začala užívat…myslíte že to mohlo být skutečně práškem? Nebo spíš tím že jsem se těšila za přítelem a proto jsem nemohla usnout…navíc je mi nějak divně dneska…tak jestli to nebylo tím že jsem si to tři dny nevzala a nebo to mám jen v hlavě..předem moc děkuju za odpovědi a už tuto hloupost nikdy neudělám, krásný zbytek večera!
Pokud berete AD dlouhodobě, tak pár dní nebraní nehraje roli. Ovšem nechápu, proč to děláte, když jste pak z toho na nervy. ![]()